fbpx

U uspešnoj borbi protiv akni tretman uklanjanje akni ELOS-om

Ultrazvučna kavitacija i otklanjanje celulita
O tretmanu Ultrazvučna kavitacija
February 14, 2020
Upoznajemo vas sa tretmanom ultrazvučni SMAS lifting koji se u našem Kabinetu radi po izuzetno pristupačnim cenama u odnosu na region
February 19, 2020
Prikaži sve

U uspešnoj borbi protiv akni tretman uklanjanje akni ELOS-om

Uklanjanje akni

UKLANJANJE AKNI KAO REŠAVANJE ESTETSKOG PROBLEMA

Estetska medicina i aparatna kozmetika, koju primenjujemo u našem Kabinetu, danas omogućavaju uspešno uklanjanje akni. Problem prisutnih akni se najčešće tretira kombinacijom tretmana Uklanjanje akni sa pravilnom ishranom, za koju savete dobijate od našeg lekara tokom posete i primene tretmana Uklanjanje akni Elos-om.
Uklanjanje akni u najvećem broju slučajeva je serija lokalnih tretmana (zahvaćenih regija), koji je uz odgovarajuću preporučenu kućnu negu, dovoljan za postizanje željenih rezultata. Posebno naglašavamo da je sa tretmanom Uklanjanje akni potrebno početi što ranije, kako bi se skratilo vreme do postizanja željenih rezultata, ali i sprečilo nastajanje ožiljaka.
Uklanjanje akni Elos-om je bezbedna i efikasna metoda kojom se uspešno leče komedogene, papularne, papulopustularne i cistične akne.

KAKO FUNKCIONIŠE TRETMAN UKLANJANJE AKNI ELOS TEHNOLOGIJOM

Uklanjanje akni Elos-om je primena tehnologije koja kombinuje svetlosnu (optičku energiju) i energije bipolarnih radio talasa, te deluje direktno na sebacealne žlezde u koži. Elos svojom energijom deluje biostimulativno, analgetički i antiseptički tokom tretmana Uklanjanje akni. Na taj način dolazi do obnavljanja mrtvih ćelija i sprečavanja nastanka novih akni.
Uklanjanje akni Elos-om ima antiupalno i regenerativno dejstvo tako da smiruje infekciju i istovremeno podstiče regeneraciju kože, te se osim uklanjanja akni, odstranjuju ožiljci i fleke koji su nastali kao posledica akni.
Sama procedura tretmana Uklanjanje akni ELOS terapijom je bezbolna i jednostavna, a broj tretmana Uklanjanje akni ELOS-om je strogo individualan i zavisi od stanja kože na dan prvog pregleda. Prosečno se preporučuje serija tretmana Uklanjanje akni od 6-8 sa razmakom od 3-4 dana, posle čega se razmak između tretmana Uklanjanje akni povećava na 7 dana, pa do 2 tretmana mesečno. Za održavanje postignutih rezultata preporučuje se jedan tretman Uklanjanje akni ELOS-om mesečno.
Efekti tretmana Uklanjanje akni su sledeći:
• bezbedno i bezbolno uklanjanje akni,
• efikasno uklanjanje ožiljaka od akni,
• biostimulativno, analgetičko i antiseptičko dejstvo tretmana Uklanjanje akni na kožu,
• antiupalno dejstvo na kožu, koje smiruje infekcije i podstiče regeneraciju kože,
• estetski efekat u vidu drastičnog smanjenog broja akni, vidljiv već nakon prvog tretmana Uklanjanje akni.

Oslobodite se estetskog problema vezanih za pojavu akni i vratite negovan izgled kože lica tretmanom Uklanjanje akni Elos-om u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više