fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – zatezanje vrata i podbratka

Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen
Oslobodite se strija lako, jednostavno i bez hirurgije
28. novembar 2022.
Lifting lica - pitanja
Trajna epilacija laserom – istine i zablude u vezi tretmana
2. decembar 2022.
Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen
Oslobodite se strija lako, jednostavno i bez hirurgije
28. novembar 2022.
Lifting lica - pitanja
Trajna epilacija laserom – istine i zablude u vezi tretmana
2. decembar 2022.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – zatezanje vrata i podbratka

OPUŠTENOST VRATA I PODBRATKA

Dvostruka brada može nastati kao rezultat nakupljene masti u vratu ili opuštenosti kože ispod brade. Oba uslova mogu stvoriti izgled opuštenog vrata, koji se ponekad naziva i ćureći vrat. Dvostruka brada je čest estetski problem kod starenja, iako se može pojaviti i kod gojaznih. U nekim slučajevima to može biti genetski uslovljeno.
Potreba da podignemo i zategnemo vrat postaje sve veći prioritet kako starimo, zajedno sa promenjenom bojom i naboranom ili opuštenom kožom koja počinje da se pojavljuje u 40. godini. Nažalost, to je takođe jedna od oblasti koje se najčešće propuštaju u smislu nege, što daje još vidljivije kolutove i opuštenost vrata i podbratka.
Koža na vratu, podbratku i dekolteu je sklona prevremenom starenju, jer je tri puta tanja od kože lica. Takođe tom delu nedostaje regenerativna sposobnost potrebna da se vrati kada je oštećena. Koža ispod vilice je siromašna kolagenom i elastinom, a kako starimo ovi elementi se smanjuju, što rezultira opuštenim vratom i izgledom ćurećeg vrata. Pored kolagena i elastina, mišić zvan platisma, postaje sve istaknutiji, što rezultira platizmalnim trakama (ćureći vrat), koje mnoge žene imaju kako stare. U takvim okolnostima preporučujemo tretman Ultrazvučni SMAS lifting vrata i podbratka.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING KAO REŠENJE ZA OPUŠTENU KOŽU BRADE I PODBRATKA

Ultrazvučni SMAS lifting vrši prirodnu stimulaciju rasta kolagena, što direktno utiče na vraćanje mladalačkog izgleda i postizanje lifting efekta tretirane regije lica vrata i podbratka. Fokusirani ultrazvučni talasi (3D HIFU tehnologija), koja se tokom terapije Ultrazvučni SMAS lifting primenjuje, deluju direktno na koren kolagena u dubljim slojevima kože vrata i podbratka (SMAS sloj), izazivajući njegovu denaturaciju, nakon čega počinje proces prirodne, postepene regeneracije kolagena i njegovog obnavljanja.
Obnovljene grane kolagena u najdubljim slojevima kože (na 4,5 mm) počinju da utiču na dubinsko zatezanje kože i na poboljšavanje metaboličkih, unutrašnjih procesa. Kako se postupak regeneracije nastavlja tj. širi na grane kolagen vlakana, dolazi i do plićih slojeva kože, tako da je čitavo kožno tkivo podmlađeno, zategnuto – vraća se mladalački izgled vrata i podbratka – dolazi do zatezanja kože. Ujedno se ultrazvukom utiče i na regeneraciju elastina u koži, te je efekat tretman Ultrazvučni SMAS lifting potpuniji. Pored toga koži se vraća njen izgubljen volumen, sama koža postaje sjajna i glatka, ujednačena.
Priroda funkcionisanja ljudskog organizma je takva da se proces prirodnog obnavljanja kolagena ne može odvijati u kratkom vremenskom periodu, već postepeno – do 6 meseci, kada su vidljivi i puni rezultati tretmana Ultrazvučni SMAS lifting vrata i podbratka. Efekti tretmana traju i do 3 godine.
Cena tretmana za Ultrazvučni SMAS lifting brade i podbratka je 600 EUR.

Podmladite svoj vrat, uklonite podbradak tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više