fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman namenjen i muškarcima

Uklanjanje tetovaža
Tretman koji nudi Vita Elos – uklanjanje tetovaža
5. jun 2023.
Prednosti nehirurškog face liftinga u odnosu na hirurški face lifting
9. jun 2023.
Uklanjanje tetovaža
Tretman koji nudi Vita Elos – uklanjanje tetovaža
5. jun 2023.
Prednosti nehirurškog face liftinga u odnosu na hirurški face lifting
9. jun 2023.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman namenjen i muškarcima

Kozmetičke usluge za muškarce Vita Elos

LIFTING LICA ILI TELA I ZA MUŠKARCE

Muškarci, koji žele da uklone znake starenja bez hirurške intervencije (zategnu kožu lica, vrata ili dela tela, poboljšaju kvalitet kože) mogu da rade tretman Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting je tretman lica muškaraca, koji je idealno rešenje koje se danas nudi u domenu aparatne kozmetike.
Tretman Ultrazvučni SMAS lifting lica preporučujemo muškarcima kada su izraženi sledeći estetski problemi lica nastali usled starenja:
• prisutan gravitacioni ptoz ili opuštanje kože lica
• postojanje podočnjaka,
• kod pojave sitnih i dubokih bora oko očiju i na čelu,
• pojave "buldog obraza", kao i opuštenosti kože obraza,
• kada dođe do opuštanje tonusa tkiva brade,
• pojave nazolabijalnih bora,
• pojave sitnih bora oko usana,
• prisutne plitke ili duboke bore na čitavom licu,
• pojave viška kožnog tkiva na licu,
• pogoršan kvalitet kože lica.

KAKO SE RADI TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING NAMENJEN I MUŠKARCIMA

Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje onim muškarcima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting terapija može raditi u 35-oj godini.
Pre početka tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, lice se čisti od nečistoća posebnim losionom ili penom. Nakon 30 minuta, lice se pere sredstvima za dezinfekciju i vrši se specijalno označavanje kože u vidu linija u predelu gde se obavlja tretman. Na lice se zatim nanosi gel, koji poboljšava prolaz ultrazvučnih talasa iz mlaznice aparata u tkivo. Tokom rada, muškarci mogu da osećaju toplotu i peckanje.
Ultrazvučni SMAS lifting radi strogo po unapred definisanom protokolu, koji podrazumeva upotrebu određene vrste kertridža, zavisno od izraženosti ali i dela lica ili tela gde se problem opuštene kože rešava. Kod bilo kog kertridža, dejstvo je na 2,5 cm površine kože sa razmakom između ultrazvučnih linija od 1 do 2 mm na pomenutoj širini od 2,5 cm. Kada se uradi tretman na površini kože od 2,5 cm, ponavlja se isti postupak na novih 2,5 cm, udaljenih od prve površine svega 2-3 mm. Svaka ultrazvučna linija je sastavljena od 25 ultrazvučnih pulsnih tačaka. Ukupan broj pulsnih, ultrazvučnih tačaka lica je oko 15.000, što je ujedno i broj tačaka na licu na koje se deluje u cilju stvaranja novog kolagena. Na monitoru aparata se taj broj linija prikazuje u vidu sheme obeleženih linija (do 11 linija) i tačkica, koje su mesta tretiranja 3D HIFU dodatkom. Tokom čitavog postupka, lekar prati nivo uticaja ultrazvučnih talasa na monitoru 3D HIFU aparata i komunicira sa klijentom tokom izvođenja SMAS liftinga, prateći njegovo stanje.
Nakon završetka postupka, otklanja se gel i nanosi umirujuća krema na bazi biljke aloe vera. Prirodni SMAS lifting ne zahteva mirovanje pacijenta u toku narednih 24h.
Ultrazvučni SMAS lifting lica je tretman za muškarce u cilju postizanja nehirurškog liftinga lica ili tela koji se može raditi tokom cele godine.

Uspešno zatezanje lice ili regije tela i kod muškaraca tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više