fbpx

Tretman koji nudi Vita Elos – uklanjanje tetovaža

Radiotalasni ligting
Radiotalasni lifting – tretman za zatezanja opuštene kože lica ili tela
2. juna 2023.
Kozmetičke usluge za muškarce Vita Elos
Ultrazvučni SMAS lifting – tretman namenjen i muškarcima
7. juna 2023.
Prikaži sve

Tretman koji nudi Vita Elos – uklanjanje tetovaža

Uklanjanje tetovaža

O TRETMANU UKLANJANJE TETOVAŽA

Tetoviranje je proces mehaničkog unošenja pigmenta u drugi sloj kože – derm. Tetoviranje je poznato u svim delovima sveta i u svim istorijskim razdobljima, kao način na koji su se ljudi ukrašavali, izražavali pripadnost određenoj grupi ili označavali ulazak u svet odraslih. Poslednju deceniju je obeležio nagli rast i velika popularnost tetovaža na svim delovima tela, uključujući i trajnu šminku, kao estetsku makeup tetovažu.
Zbog promene stavova ili drugih socijalnih razloga, može biti doneta odluka o trajnom uklanjanju tetovaža.
Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava svim svojim klijentima da na stručan, profesionalan i uspešan način reše ovaj problem, koristeći jednu od usluga – Uklanjanje tetovaža.
Uklanjanje tetovaža može biti delimično ili kompletno uklanjanje, zavisno od želje klijenta.

KAKO FUNKCIONIŠE TRETMAN UKLANJANJE TETOVAŽA

Tretman Uklanjanje tetovaža je tretman koji se u Vita Elos-u radi korišćenjem Nd:YAG lasera.
Princip rada Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa koji se meri nanosekundama. Za to vreme laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam tretman Uklanjanja tetovaža pacijent oseća kao peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom. U većini slučajeva nije potrebna anestezija, ali ukoliko je prag bola klijenta niži, daje se lokalna anestezija kod tretmana Uklanjanje tetovaža.
Tretman Uklanjanje tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta. Stručno lice Kabineta procenjuje pigment tetovaže i reakciju kože i u skladu s tim određuje snagu impulsa lasera. Za prvi tretman Uklanjanje tetovaža je karakteristično da daje najbolje rezultate, jer je tada pigment najizraženiji, da bi se kod svakog narednog tretmana jačina impulsa prilagodila stanju i reakciji pacijenta, tipu kože i karakteristikama tetovaže. Kod svakog sledećeg tretmana Uklanjanje tetovaža snaga impulsa se postepeno povećava. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanja tetovaža, najčešće je potrebno da prođe najmanje 4 do 6 nedelja. Obično stare tetovaže nestaju posle 5 do 8 tretmana Uklanjanje tetovaža, dok je kod profesionalnih potrebno 10 i više tretmana.
U zavisnosti od veličine same tetovaže, mesta gde se nalazi, dubine u koju je unet pigment, razlikovaće se i broj potrebnih tretmana Uklanjanje tetovaža da se dođe do željenih rezultata.

Uklonite neželjenu tetovažu delimično ili u celosti u Kabinetu Vita Elos!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više