fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman koji se može raditi i kao lifting tela

Lifting tela u Vita Elos-u
Tretman Ultrazvučna kavitacija za vaše idealno oblikovano telo
12 aprila, 2021
Zatezanje kapaka i uklanjanje kesica ispod očiju tretmanom Nehirurška blefaroplastika
16 aprila, 2021
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – tretman koji se može raditi i kao lifting tela

3D HIFU

TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING TELA

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može raditi veoma uspešno i na celom telu – zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku. On se preporučuje onim klijentima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting tela može raditi u 35-toj godini.
Dejstvo duboku fokusiranog ultrazvuka primenom 3D HIFU tehnologije na kolagen vlakna, elastin i mišiće tela je na većoj dubini u odnosu na isti tretman lica. Ultrazvukom, se tokom tretmana Ultrazvučni SMAS lifting tela, deluje na dubini od 6 do 16 mm, zavisno o kom delu tela se radi. Nakon 180 dana od tretmana se vidi pun efekat – vreme potrebno da se prirodnim putem obnovi kolagen stablo i time podigne i zategne tretirana regija tela.
Kertridži (kao manuelni dodaci 3D HIFU aparata, koji omogućavaju protok ultrazvučnih talasa) koji se koriste za Ultrazvučni SMAS lifting tela su:
1. DS 6 mm – za tretman zone nadlaktice i dekoltea,
2. DS 8 mm – za tretman zone noge, nadlaktice i zadnjica,
3. DS 10 mm – za tretman zone nadlaktice, noge, stomak i zadnjica,
4. DS 13 mm – za tretman zone stomak, noge i zadnjica,
5. DS 16 mm – za tretman zone stomak, noge i zadnjica.
Dejstvo ultrazvuka na kolagen vlakna i elastin primenom kertridža koji deluje na dubini od 6 mm, 8 mm i 10 mm se radi tretman Ultrazvučni SMAS lifting nadlaktica (zavisno od debljine). Manuelnim nastavkom 3D HIFU aparata se predeo stomaka tretira na dubini od 10 mm, 13 mm i 16 mm. Neinvazivnim dejstvom ultrazvuka na dubini od 10, 13 i 16 mm se tretira predeo butine i zadnjice.
Tretmani Ultrazvučni SMAS lifting tela se rade na dva nivoa i dubina kertridža omogućava da se deluje (pored SMAS sloja) i na sloj mišića, čime se on zateže i vraća mu se prirodni tonus u celosti.

EFEKTI KOJI SE MOGU POSTIĆI TRETMANOM ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING TELA

Dugoročni efekti, koji se postižu tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting tela su u trajanju od 1,5 do 3 godine, što je u direktnoj vezi sa godinama pacijenta, stanjem kože i prirodnom (genetskom) sposobnošću organizma da sam regeneriše kolagen nakon ultrazvučne stimulacije.
Efekti koji se mogu postići nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting regije nadlaktica su: značajno smanjenje „viseće kože“ nadlaktice, nestajanje sitnih bora na koži nadlaktice, vraćanje tonusa, čvrstine i turgora kože nadlaktice i poboljšanje celokupnog kvaliteta kože tretirane regije.
Kada se 3D HIFU tehnologijom tretira stomak u cilju nehirurškog liftinga, očekivani rezultati su: zatezanje kože stomaka, nestajanje „viseće kože “ na stomaku, vraćanje stomaka u prirodan izgled, nakon obnovljenog kolagena, podmlađivanje kože stomaka, poboljšanje tonusa kože tretirane regije.
Ultrazvučni SMAS lifting tela u predelu butina i zadnjice rešava problem opuštene kože tih regija, a time i estetski problem. Neinvazivnom dejstvu ultrazvuka na dubini od 8-13 mm se tretira predeo butine i zadnjice, uz postizanje sledećih dugoročnih efekata samo jednim tretmanom: zategnutost unutrašnje i spoljašnje strane butina, zategnutost zadnjice, nestajanje „ravne“ zadnjice, poboljšanje kvaliteta i turgora kože pomenutih regija.

Ultrazvučni SMAS lifting tela neinvazivnom metodom u Vita Elos-u – zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više