fbpx

Tretman Ultrazvučna kavitacija za vaše idealno oblikovano telo

Lifting lica - Vita Elos
Tretmani za nehirurško uklanjanje bora uz dugoročne efekte
9 aprila, 2021
3D HIFU
Ultrazvučni SMAS lifting – tretman koji se može raditi i kao lifting tela
14 aprila, 2021
Prikaži sve

Tretman Ultrazvučna kavitacija za vaše idealno oblikovano telo

Lifting tela u Vita Elos-u

ŠTA JE ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Ultrazvučna kavitacija je metoda kojom se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela.
Ultrazvučna kavitacija je metod koji koristi prednosti i efekte određenih frekvencija ultrazvuka, do sada neprimenjenog u oblasti estetske medicine, a u cilju uništavanja masnih ćelija. Dejstvom ultrazvuka dolazi do razgradnje masne ćelije (lipocita), odnosno do pucanja njene membrane i razlivanja u međućelijske prostore. Razbijanjem membrane masnih ćelija oslobađa se masnoća u obliku triglicerida u međućelijsku tečnost. Ostaci razbijenih masnih ćelija eliminišu se putem limfnog sistema i jetre. Nakon toga se, pod delovanjem enzima, razgrađuju i limfnim putem se eliminišu iz tela. Bezbolnom redukcijom lokalizovanih masnih naslaga tretmanom Ultrazvučna kavitacija se direktno utiče na smanjenje obima tela.
Idealni kandidati za tretman Ultrazvučna kavitacija su:
• oni koji su dobrog fizičkog zdravlja,
• nepušači,
• imaju realna očekivanja,
• nemaju više do 15 kg viška telesne težine,
• ne očekuju od tretmana da izgube kilograme, već reoblikuju telo uz poštovanje svih saveta koje stručni tim Kabineta daje.
Ultrazvučna kavitacija se radi svakih 7 do 14 dana dok se ne dosegne željeni obim i izgled tela. Kasnije se savetuje osobama sa sniženim metabolizmom da nastave sa tretmanom Ultrazvučna kavitacija jednom mesečno, kako bi očuvale postignute rezultate.

KAKO TRETMANOM ULTRAZVUČNA KAVITACIJA DO IDEALNO OBLIKOVANOG TELA

Ultrazvučna kavitaciju je tretman koji dovodi do idealno oblikovanog tela:
- bez bola, anestezije, igala, ožiljaka, jer je u pitanju nehirurški i neinvazivni tretman,
- gubitkom lipocita (masti), pa su samim tim i rezultati koji se postižu trajni,
- ultrazvukom se uništavaju lokalizovane masne ćelije, ali tretman Ultrazvučna kavitacija nije tretman koji je namenjen rešavanju pitanja preterane gojaznosti.
Tretman Ultrazvučna kavitacija se u našem Kabinetu primenjuje uporedo sa dijetetskim protokolima lečenja gojaznosti i zdravstvenim savetima (promena životnih navika i zdrav načina života), namenjenim redukciji masnih naslaga i celulita i uvođenju normalne ishrane.

Put do idealnog tela uz tretman Ultrazvučna kavitacija i zdrav način života!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više