fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting regija tela

Plasma Pen tretman – Uklanjanje bora, strija i uklanjanje ožiljaka
10. februar 2020.
Ultrazvučna kavitacija i otklanjanje celulita
O tretmanu Ultrazvučna kavitacija
14. februar 2020.
Plasma Pen tretman – Uklanjanje bora, strija i uklanjanje ožiljaka
10. februar 2020.
Ultrazvučna kavitacija i otklanjanje celulita
O tretmanu Ultrazvučna kavitacija
14. februar 2020.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting regija tela

3D HIFU

PERFORMANSE 3D HIFU APARATA KOJE NUDE MOGUĆNOST EFIKASNOG ZATEZANJA REGIJA TELA

Nakon tradicionalnog HIFU aparata, 3D HIFU nudi najsavremeniju kliničku tehnologiju i prodire do fascije, kao i skalpel hirurga, ali bez ikakvog oštećenja kože i to sve u jednoj revolucionarnoj platformi – fokusirani ultrazvuk visokog intenziteta.
3D HIFU tehnologija omogućava veći broj tretmana potpuno prirodno i bez skalpela, koji obuhvataju: kompletan lifting vrata i dekoltea, podmlađivanje kože tela, podizanje grudi, zadnjice, nadlaktice, smanjenje masti, reoblikovanje tela, duboku hidrataciju tkiva i smanjenje upalnih procesa u koži.

REGIJE TELA KOJE JE MOGUĆE TRETIRATI 3D HIFU TEHNOLOGIJOM

Ultrazvučni SMAS lifting može da se radi i na regijama tela, kao što su: grudi, nadlaktice, butine (unutrašnja i spoljašnja strana), zadnjica, stomak, sedalni deo. Suština tretmana kod ovih regija je ista kao i kod lica – zatezanje i podmlađivanje opuštene kože grudi, stomaka, butina, zadnjice ili ruku.
Princip rada fokusiranog ultrazvuka tela se ne razlikuje u odnosu na Ultrazvučnu SMAS lifting terapiju lica, osim dubine na kojoj ultrazvuk deluje. Kod lica se dejstvo ultrazvuka ograničava na 3 – 4,5 mm, dok je kod ostalih regija tela dubina dejstva ultrazvuka veća – 8 mm ili 13 mm. Razlog tome je što je SMAS sloj tela (muskuloaponeurotički sloj, koji se nalazi ispod sloja kože i potkožnog masnog tkiva i mišića, a čine ga slojevi vezivnog tkiva), smešten dublje u predelu grudi, nadlaktica, butina, stomaka, zadnjice i sedalnog dela u odnosu na SMAS sloj lica.
Efekti tretmana Ultrazvučni SMAS lifting tela:
- maksimalni efekti zategnutosti kože tretirane regije tela,
- prirodan i dugoročan lifting tela (između 1,5-3 godine, računajući od trenutka dostignutog maksimalnog efekta nakon 6 meseci od tretmana),
- povećanje proizvodnje kolagena tela prirodnim putem,
- drastično smanjenje opuštenosti tkiva kože tela (grudi, stomaka, ruku, unutrašnji ili spoljašnji deo butina, zadnjica),
- uspešno rešavanje problema kvaliteta kože uz smanjenje sloja potkožnog masnog tkiva.

Zategnite problematične regije tela bez skalpela, uz dugoročne efekte, primenom najsavremenije tehnologije na bazi ultrazvuka!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više