fbpx

O tretmanu Ultrazvučna kavitacija

3D HIFU
Ultrazvučni SMAS lifting regija tela
February 12, 2020
Uklanjanje akni
U uspešnoj borbi protiv akni tretman uklanjanje akni ELOS-om
February 17, 2020
Prikaži sve

O tretmanu Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija i otklanjanje celulita

ŠTA JE ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Ultrazvučna kavitacija je široko priznata, jedna od danas najefikasnijih metoda za gubitak masnih naslaga na željenim regijama. Trenutno ne postoji bolji neinvazivan, nehirurški način, koji ne uključuje medicinsku intervenciju ili operaciju u borbi protiv neželjenih masnih naslaga od tretmana Ultrazvučna kavitacija.
Ultrazvučna kavitacija je uspešan metod za reoblikovanje tala zato što je reč o primeni medicinske ultrazvučne radiofrekvencije, koja je naučno razvijena i usavršena. Tehnologija, ovako razvijena, se zasniva na medicinskom proboju ultrazvučnih talasa i radio frekventne energije na željena mesta, kako bi se selektivno razgradile masne ćelije, bez negativnih uticaja na susedne organe i ćelije tokom tretmana Ultrazvučna kavitacija.
Sam postupak i tok tretmana Ultrazvučna kavitacija je udoban i bezbolan, nema neželjenih efekata i ne zahteva anesteziju.
Tretman Ultrazvučna kavitacija se u našem Kabinetu primenjuje uporedo sa dijetetskim protokolima lečenja gojaznosti i zdravstvenim savetima, namenjenim redukciji masnih naslaga i uvođenju normalne ishrane. Broj tretmana Ultrazvučna kavitacija je individualan i zavisi od stanja klijenta i složenosti problema koji se rešava.

VIDLJIVOST REZULTATA NAKON SVAKOG TRETMANA ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Zahvaljujući najsavremenijoj kombinaciji tehnologije koja se primenjuje kod tretmana Ultrazvučna kavitacija, ona daje rezultate koji su vidljivi odmah nakon svakog tretmana, a vezanim tretmanima Ultrazvučna kavitacija od po nekoliko ponavljanja u određenim vremenskih intervalima, garantuje vam se efekat u vidu novog, lepšeg izgleda tela: zategnuto, podmlađeno i ponovo skladno oblikovano.
Regije tela koje na koje se može primeniti tretman Ultrazvučna kavitacija obuhvataju: bokove, butine, stomak, zadnjicu.
Prednosti tretmana Ultrazvučna kavitacija:
- smanjenje zapremine tj. obima tkiva (uništavanje masnih ćelija),
- oblikovanje i zatezanje tela,
- povećan tonus mišića tretirane regije.

Smanjite masne naslage, zategnite kožu i oblikujte svoje telo na neinvazivan i potpuno prirodan način – tretmanom Ultrazvučna kavitacija u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više