fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting – lifting namenjen i muškarcima

Radiotalasni lifting
Šta je radiotalasni lifting
3 decembra, 2018
Lepota nije luksuz, lepota je način života
Imuni sistem i njegov uticaj na efekte pojedinih tretmana
7 decembra, 2018
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting – lifting namenjen i muškarcima

Kozmetičke usluge za muškarce Vita Elos

PROCES STARENJA I PROMENE KOJE NASTAJU

Već u ranim dvadesetim godinama procesi starenja kože počinju da se primećuju i značajno napreduju u 30-tim, 40-tim i 50-tim godinama, bez obzira da li se radi o koži žena ili muškaraca.
Kako se približavamo 30-tim, telo počinje da smanjuje proizvodnju kolagena i elastina. Kako osoba stari, gubitak kolagena i elastina stvara sve opušteniju i manje elastičnu kožu. U isto vreme, masne ćelije, koje se nalaze ispod kože, takođe počinju da nestaju, što zajedno sa gubljenjem elastina i kolagena utiče na stvaranje bora. Koža takođe počinje da gubi sposobnost da nadoknađuje vlagu, pa je suvlja i često sa iritiranim delovima. Sa godinama se pojavljuju bore na čelu i oko očiju, koje nastaju usled permanentnih sitnih kontrakcija mišića lica.
Opšti znaci starenja kože muškaraca su: fine i plitke bore (kako koža stari počinju da se javljaju bore, pogotovo oko očiju, usta i obrazima), duboke i uočljive bore (najčešće na čelu i nazolabijalnom predelu, kao i vratu), opuštenost kože i lica i tela u celosti, “viseće” nadlaktice, pogoršanje opšteg kvaliteta kože, smanjena hidratacija kože i gubljenje prirodne, mladalačke boje kože.

LIFTING NAMENJEN I MUŠKARCIMA

Predrasude da je ulepšavanje i borba protiv starenja namenjena isključivo ženama, nije moto poslovanja Vita Elos-a. Podjednaku pažnju poklanjamo i ženama i muškarcima, kada je reč o očuvanju mladalačkog izgleda.
Lifting lica i tela namenjen muškarcima, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem. Neinvazivni Ultrazvučni SMAS lifting tretman se radi na licu i telu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.
Nakon tretmana ultrazvučnog SMAS liftinga, muškarci mogu da očekuju sledeće efekte:
- prirodan i dugoročan face lifting (između 1,5 -3 godine, računajući od trenutka dostignutog maksimalnog efekta nakon 6 meseci od tretmana),
- izraz lica postaje izraženiji, mlađi i lepši,
- zategnuta koža na obrazima,
- značajno zatezanje kože podbratka i vrata,
- smanjenje i /ili nestanak nazolabijalnih bora,
- zatezanje očnih kapaka,
- podignuti uglovi očiju i usana,
- značajno zategnuti i podignuti obrazi,
- nestajanje dubokih bora na koži,
- drastično smanjenje opuštenosti tkiva kože lica (smanjen višak kožnog tkiva na licu prirodnim putem),
- drastično smanjenje opuštenosti tkiva kože tela (stomaka, ruku, unutrašnji ili spoljašnji deo butina, zadnjica),
- uspešno rešavanje problema kvaliteta kože uz smanjenje sloja potkožnog masnog tkiva.

Vraćamo mladalački izgled muškaraca nehirurškim putem, Ultrazvučnim SMAS liftingom!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više