fbpx

Šta je radiotalasni lifting

Plasma Pen tretmani u Vita Elos-u
30. novembar 2018.
Kozmetičke usluge za muškarce Vita Elos
Ultrazvučni SMAS lifting – lifting namenjen i muškarcima
5. decembar 2018.
Plasma Pen tretmani u Vita Elos-u
30. novembar 2018.
Kozmetičke usluge za muškarce Vita Elos
Ultrazvučni SMAS lifting – lifting namenjen i muškarcima
5. decembar 2018.
Prikaži sve

Šta je radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting

O TRETMANU RADIOTALASNI LIFTING

Radiofrekventni ili radiotalasni lifting je tretman koji se podjednako uspešno, kao najefikasniji tretman sa višestrukim efektima, primenjuje i na licu i na telu. Radiotalasni lifting je prvenstveno tretman usmeren na poboljšanje izgleda i zategnutosti kože celog lica i tela. U pojedinačnim tretmanima, radiotalasima je moguće je tretirati regije lica, vrata, ruku, stomaka, nogu ili zadnjice.
Radiotalasni lifting je fizioterapija, kojom na potpuno prirodan, nehirurški i neinvazivan način dejstvom radiotalasa podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled. Kao i kod svake fizioterapije, efekat tretmana Radiotalasni lifting je vidljiv postepeno i raste sa vremenom, kako raste prirodno obnavljanje kolagena

PRIMENA TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING I EFEKTI TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasi (manipulator multifunkcionalnog ELOS aparata) sa koriste za podmlađivanje i zatezanje kože - za radiotalasni lifting. Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod tretmana Radiotalasni lifting.
Radiotalasni lifting se primenjuje: kada se pojave bore i prvi znaci starenja, kod slabe i opuštene koža posle trudnoće i/ili mršavljenja, kod opuštenosti kože na licu, vratu, stomaku, rukama, nogama, dekolteu, kod pojave spuštenih kapaka, kesica oko očiju, bora na čelu i licu, kesastih obraza, nazolabijalnih bora, kod preventivnog sprečavanja gubitka elastina i kolagena u koži, kod prisutne dehidratacije kože, smanjenog turgora kože.
Efekti tretmana Radiotalasni lifting:
- koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija,
- drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus,
- brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka),
- veoma zadovoljavajući efekat kod opuštene kože čitavog tela, prvenstveno stomaka, unutrašnje strane nadlaktica i butina,
- normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni),
- znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata,
- efikasno se uklanja celulit i smanjuju se masne naslage,
- radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje,
- zateže se opuštena koža kompletnog tela.

Iskoristite brojne pozitivne efekte tretmana Radiotalasni lifting i vratite svoju kožu i telo u željeno stanje. Zakažite termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više