fbpx

Šta je radiotalasni lifting

Plasma Pen tretmani u Vita Elos-u
30 novembra, 2018
Kozmetičke usluge za muškarce Vita Elos
Ultrazvučni SMAS lifting – lifting namenjen i muškarcima
5 decembra, 2018
Prikaži sve

Šta je radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting

O TRETMANU RADIOTALASNI LIFTING

Radiofrekventni ili radiotalasni lifting je tretman koji se podjednako uspešno, kao najefikasniji tretman sa višestrukim efektima, primenjuje i na licu i na telu. Radiotalasni lifting je prvenstveno tretman usmeren na poboljšanje izgleda i zategnutosti kože celog lica i tela. U pojedinačnim tretmanima, radiotalasima je moguće je tretirati regije lica, vrata, ruku, stomaka, nogu ili zadnjice.
Radiotalasni lifting je fizioterapija, kojom na potpuno prirodan, nehirurški i neinvazivan način dejstvom radiotalasa podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija svežiji i zdraviji izgled. Kao i kod svake fizioterapije, efekat tretmana Radiotalasni lifting je vidljiv postepeno i raste sa vremenom, kako raste prirodno obnavljanje kolagena

PRIMENA TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING I EFEKTI TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasi (manipulator multifunkcionalnog ELOS aparata) sa koriste za podmlađivanje i zatezanje kože - za radiotalasni lifting. Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod tretmana Radiotalasni lifting.
Radiotalasni lifting se primenjuje: kada se pojave bore i prvi znaci starenja, kod slabe i opuštene koža posle trudnoće i/ili mršavljenja, kod opuštenosti kože na licu, vratu, stomaku, rukama, nogama, dekolteu, kod pojave spuštenih kapaka, kesica oko očiju, bora na čelu i licu, kesastih obraza, nazolabijalnih bora, kod preventivnog sprečavanja gubitka elastina i kolagena u koži, kod prisutne dehidratacije kože, smanjenog turgora kože.
Efekti tretmana Radiotalasni lifting:
- koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija,
- drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus,
- brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka),
- veoma zadovoljavajući efekat kod opuštene kože čitavog tela, prvenstveno stomaka, unutrašnje strane nadlaktica i butina,
- normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni),
- znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata,
- efikasno se uklanja celulit i smanjuju se masne naslage,
- radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje,
- zateže se opuštena koža kompletnog tela.

Iskoristite brojne pozitivne efekte tretmana Radiotalasni lifting i vratite svoju kožu i telo u željeno stanje. Zakažite termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više