fbpx

Ultrazvučni SMAS lifting i za muškarce

Nehirurška blefaroplastika za zatezanje kapaka
6. februar 2023.
Trajna epilacija laserom za uklanjanje neželjene maljavosti i kod žena i kod muškaraca
9. februar 2023.
Nehirurška blefaroplastika za zatezanje kapaka
6. februar 2023.
Trajna epilacija laserom za uklanjanje neželjene maljavosti i kod žena i kod muškaraca
9. februar 2023.
Prikaži sve

Ultrazvučni SMAS lifting i za muškarce

Usluge Vita Elos-a namenjene muškarcima

KADA MUŠKARCIMA PREPORUČUJEMO TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA

Svi muškarci, koji žele da dobiju efekat kompletnog face liftinga i uklone znake starenja bez hirurške intervencije (zategnu kožu lica, vrata i dekoltea i poboljšaju kvalitet kože) Ultrazvučni SMAS lifting lica je idealno rešenje, koje se danas nudi u domenu aparatne kozmetike.
Ultrazvučni SMAS lifting se preporučuje onim muškarcima koji su stariji od 40 godina. Izuzetak su klijenti čije stanje kože je podložno preranom starenju, te se u takvim slučajevima Ultrazvučni SMAS lifting terapija može raditi u 35-oj godini.
Ultrazvučni SMAS lifting je preporučuje dvema grupama muškaraca:
- onima koji imaju vidljive prve znake starenja i stanje kože je takvo da je već moguće podvrći se hirurškom face lifting-u, ali koji ne žele da se izlažu opasnostima hirurškog zahvata,
- onima koji su uradili hirurško zatezanje kože, a žele da produže efekat operacije neinvazivnom metodom.
Ultrazvučni SMAS lifting lica je tretman nehirurškog face lifting-a koji se može raditi tokom cele godine.

TOK TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING ZA MUŠKARCE

Pre početka tretmana, lice se čisti od nečistoća posebnim losionom ili penom. Nakon 30 minuta, lice se pere sredstvima za dezinfekciju i vrši se specijalno označavanje kože u predelu gde se obavlja postupak. Na lice se zatim nanosi gel, koji poboljšava prolaz ultrazvučnih talasa iz mlaznice aparata u tkivo. Tokom rada, muškarci osećaju toplotu i peckanje.
Procedura tretmana je takva da se Ultrazvučni SMAS lifting radi strogo po unapred definisanom protokolu. Po proceduri, mogu se koristiti različiti dodaci 3D HIFU aparata, čija je svrha sprovođenje ultrazvučnih talasa na željenu dubinu. Kod svakog od njih, dejstvo je na 2,5 cm površine kože sa razmakom između ultrazvučnih linija od 1 do 2 mm na pomenutoj širini od 2,5 cm. Kada se uradi tretman na površini kože od 2,5 cm, ponavlja se isti postupak na novih 2,5 cm, udaljenih od prve površine svega 2-3 mm. Svaka ultrazvučna linija je sastavljena od 25 ultrazvučnih pulsnih tačaka. Ukupan broj pulsnih, ultrazvučnih tačaka lica je oko 15.000, što je ujedno i broj tačaka na licu na koje se deluje u cilju stvaranja novog kolagena. Na monitoru aparata se taj broj linija prikazuje u vidu sheme obeleženih linija (11 linija) i tačkica, koje su mesta tretiranja 3D HIFU dodatkom. Tokom čitavog postupka, lekar prati nivo uticaja ultrazvučnih talasa na monitoru 3D HIFU aparata, čime se isključuje mogućnost bilo kakve greške tokom procedure. Lekar takođe i komunicira sa klijentom tokom izvođenja SMAS liftinga, prateći njegovo stanje (šta oseća, kog je intenziteta osećaj, ostala čula), što je važan faktor za postizanje željenih rezultata.
Prema protokolu postupka se najpre tretira polovina lica, tako da može da proceni učinak promena koje su vidljive odmah nakon delovanja ultrazvučnih talasa. Nakon toga, tretira se druga polovina lica (regije). Nakon završetka postupka, otklanja se gel i nanosi umirujuća krema na bazi biljke aloe vera. Prirodni SMAS lifting ne zahteva mirovanje pacijenta u toku narednih 24h.

Muškarci, zategnite kožu lica, podmladite se tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više