fbpx

Najčešća pitanja u vezi tretmana Trajna epilacija

Ultrazvučna kavitacija
Ultrazvučna kavitacija – tretman ultrzvučnog neinvazivnog uklanjanja masnoće i redukcije celulita
18. januar 2017.
Depigmentacija laserom – uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara
Depigmentacija laserom – uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara
25. januar 2017.
Ultrazvučna kavitacija
Ultrazvučna kavitacija – tretman ultrzvučnog neinvazivnog uklanjanja masnoće i redukcije celulita
18. januar 2017.
Depigmentacija laserom – uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara
Depigmentacija laserom – uklanjanje ispucalih i proširenih kapilara
25. januar 2017.
Prikaži sve

Najčešća pitanja u vezi tretmana Trajna epilacija

Trajna epilacija - najčešća pitanja

ZAŠTO JE LASERSKI TRETMAN TRAJNA EPILACIJA PRAVI IZBOR UKLANJANJA NEŽELJENIH DLAKA?


1. Trajnost rezultata
Lasersko uklanjanje dlaka (trajna epilacija) daje trajni rezultat. Za samo nekoliko tretmana (prosek je 8-10-tak) možete se rešiti neželjenih dlaka sa bilo kog dela tela, a koje su vam toliko dugo smetale. Tradicionalne metode za uklanjanje dlaka, kao što su: depilacija, brijanje, depil-kreme daju samo privremene rezultate – neke čak i na vremenski period kraći od 24 sata. U roku od nekoliko sati ili eventualno dana, stanje se vraća u prvobitno i vi ste ponovo nezadovoljni.

2. Rešen estetski problem
Laserska trajna epilacija ima još jednu prednost – više ne morate da ostavite i čekate da vam dlačice porastu do određene dužine, za razliku od drugih metoda uklanjanja dlaka, i tako se osećate neurednom i neprivlačnom . Kada jednom uradite trajnu epilaciju, shvatićete da ste potpuno slobodni u svakom trenutku – ne razmišljate više o neželjenim dlakama!

KAKO SE LASEROM TRAJNO UKLANJAJU DLAKE?

Trajna epilacija laserom funkcioniše na sledeći način: laser emituje svetlost određene talasne dužine, koja prepoznaje pigment dlake i deluje na dlaku tako što je termički oštećuje i tako dovodi do njenog uništenja, bez oštećenja okolnih tkiva i kože. Ovim postupkom se dlaka u potpunosti trajno uklanja, zajedno sa svojim DNK zapisom, što je razlog da te dlake, u toj regiji, više neće biti tj. ona više neće rasti.

ŠTA ČINI LASERSKU TRAJNU EPILACIJU SIGURNOM I BEZBOLNOM?

U našem Kabinetu se koristi 808 Diod laser za tretman Trajana epilacija. Ovaj laser je testiran i jedan je od najnovijih aparata koji se koriste u svrhu trajne epilacije. 808 Diod laser ima pojačan sistem hlađenja, tako da je tretman Trajna epilacija ne samo siguran, već i bezbolan (i udoban). U toku tretmana laserske epilacije koža tretirane zone je bez ikakvog crvenila i ostaje hladna, upravo zbog pojačanog sistema hlađenja, karakterističnog za upotrebu 808 Diod lasera. Na ovaj način se štiti spoljni sloj kože tokom tretmana.
Tretman Trajna epilacija je tretman minimalne nelagodnost i maksimalne sigurnosti.

KOJA PODRUČJA TELA SE MOGU TRETIRATI?

Zahvaljujući karakteristikama 808 Diod lasera i stručnosti našeg tima, trajna epilacija je moguća gotovo na svim delovima tela.
U našem Kabinetu se radi laserska trajna epilacija sledećih regija:
- trajna epilacija većih regija: nogu, ruku, leđa, stomaka, grudi, prepona, bikini zone,
- trajna epilacija manjih regija: nausnice, slepoočne zone ili uši.

DA LI SE KOD NEKIH OSOBA POSTIŽU BOLJI REZULTATI LASERSKE EPILACIJA U ODNOSU NA DRUGE?

Uslov za primenu laserske epilacije je da je dlaka pigmentirana tj. jedino nije moguće raditi trajnu epilaciju sedih dlačica. Dakle, laserska trajna epilacija teoretski najbolje funkcioniše kod osoba sa svetlom kožom i tamnijim dlačicama (braon i crne).
Međutim, u našem Kabinetu smo, do sada, imali zavidne rezultate sa osobama sa svim nijansama boje kože i boje dlaka - čak i plave, crvene, ili svetlo braon.

ZAŠTO JE POTREBNO NEKOLIKO LASERSKIH TRETMANA ZA UKLANJANJE DLAKA NA ISTOJ REGIJI?

Dlake rastu u ciklusima, koji se ponavljaju, a samo u aktivnoj fazi rasta dlaka sadrži dovoljno pigmenta da apsorbuje potrebnu količinu energije kako bi mogla biti uništena. Kada je dlaka u fazi mirovanja, ima malo ili nimalo pigmenta, te tako ne može da apsorbuje svetlost lasera. U toku tretmana Trajna epilacija se tretiraju samo dlake u aktivnoj fazi. Nekoliko nedelja kasnije, neki od vaših uspavanih dlaka će preći iz faze mirovanja u aktivno rastuću fazu, te se zato tretman ponavlja u istoj regiji, kako bi sve dlake bile obuhvaćene i tretirane. Kada se za sve neželjene dlačice ciklus ponovi, oslobodićete se dlačica trajno.

KOLIKO KOŠTA LASERSKA TRAJNA EPILACIJA?

Troškovi laserskog uklanjanja dlaka variraju u zavisnosti od veličine, složenosti i drugih faktora u oblasti koja se tretira. Naše cene za jedan tretman su vrlo izuzetno povoljne i idu u rasponu od 1.000,00 RSD do maksimalnih 9.000,00 RSD po regiji (cela leđa i ramena za muškarce).
Vita Elos nudi i dodatne pogodnosti za svoje klijente u vidu ekonomičnih paketa: ako radite više regija ili više tretmana, imate određenu zonu gratis. Cilj nam je da što ekonomičnije uz maksimalne efekte dođete do svog cilja – osloboditi se neželjenih dlačica trajno.

Za sva pitanja u vezi usluge Trajna epilacija, slobodno nas kontaktirajte. Iskoristite povoljne cene i kvalitetnu uslugu.
Uz Vita Elos ne razmišljajte više o neželjenim dlakama!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više