fbpx

Uklanjanje strija – jedan od naših Plasma Pen tretmana za rešavanje vašeg estetskog problema

Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
Razlozi zbog kojih vam preporučujemo tretman Lasersko uklanjanje papiloma
8. maj 2020.
SMAS nehirurški lifting
Hirurško i nehirurško delovanje na SMAS sloj kože lica
13. maj 2020.
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
Razlozi zbog kojih vam preporučujemo tretman Lasersko uklanjanje papiloma
8. maj 2020.
SMAS nehirurški lifting
Hirurško i nehirurško delovanje na SMAS sloj kože lica
13. maj 2020.
Prikaži sve

Uklanjanje strija – jedan od naših Plasma Pen tretmana za rešavanje vašeg estetskog problema

Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen

ŠTA SU STRIJE I GDE SE JAVLJAJU

Koža je snažna i elastična, ali njena potporna tkiva mogu se oštetiti ako se istežu prebrzo. Ovo brzo širenje kože može dovesti do strija.
Koža se sastoji iz tri sloja: epiderm (površni sloj), derm (srednji sloj), hipoderm (potkožni sloj). Strije se javljaju u srednjem sloju, kada dođe do trošenja kolagena, čije obnavljanje ne može da se dešava istom brzinom kao i istezanje vezivnog tkiva. U osnovi, strije su suženja na koži, ali nisu pokazatelj zdravstvenog problema, već isključivo estetskog (neujednačena boja kože sa svetlijim ili tamnijim linijama).
Strije se javljaju na sledećim regijama: stomak, grudi, zadnjica, butine, nadlaktice. Pogađaju i muškarce i žene, odnosno sledeće grupe: oni koji naglo menjaju težinu u kratkom roku, trudnice, bodibilderi, adolescenti, oni koji imaju više izraženu genetsku predispoziciju za pojavu strija ili oni kojima je prirodno obnavljanje kolagena značajno sporije od uobičajenog.

PLASMA PEN TRETMAN ZA UKLANJANJE STRIJA

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos je omogućen tretman Uklanjanje strija sa svih regija tela primenom Plasma Pen tehnologije.
Tretman Uklanjanje strija primenom Plasma Pen tehnologije se radi uz poštovanje najviših higijenskih standarda i propisanih proceduralnih koraka. Uklanjanje strija Plasma Pen-om se bazira na primeni jonizovanog gasa, kojim se deluje na kožu zahvaćenu strijama kroz iglicu, koja ne dodiruje kožu. Tretman Uklanjanje strija Plasma Pen-om započinje čišćenjem kože i nanošenjem anestezije.
U svakoj ablacionoj tački, koja se stvara tokom tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om, počinje aktivan razvoj kolagena i elastina, što rezultira zatezanjem kože tretirane regije. U oblasti akupresure, tokom tretmana Uklanjanje strija, formira se krasta, koji otpada u roku od 3 do 5 dana, a na njenom mestu ostaje nova, mlada koža. Boja kože se izjednačava sa bojom netretirane regije kože u roku od 30 dana.
Nakon tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om, na tretiranu regiju se ponovo nanosi antiseptik, koji ne sadrži alkohol. Završni korak tretmana Uklanjanje strija Plasma Pen-om je nanošenje "pantenol" masti na tretiranu regiju.
Postupak Uklanjanje strija Plasma Pen-om je moguće ponoviti nakon 3 meseca od prvog tretmana Uklanjanje strija. Preporučen broj tretmana Uklanjanje strija primenom Plasma Pen tehnologije zavisi od željenog efekta i stanja promene na koži.
Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen-om je od EUR 20 pa naviše (zavisi od površine regije koja se tretira).

Uklonite strije lako i jednostavno tretmanom Uklanjanje strija Plasma Pen-om u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više