fbpx

Razlozi zbog kojih vam preporučujemo tretman Lasersko uklanjanje papiloma

Radiotalasni lifting – paket za dve zone tretmana po ceni jedne zone tretmana
4. maj 2020.
Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen
Uklanjanje strija – jedan od naših Plasma Pen tretmana za rešavanje vašeg estetskog problema
11. maj 2020.
Radiotalasni lifting – paket za dve zone tretmana po ceni jedne zone tretmana
4. maj 2020.
Uklanjanje strija tehnologijom Plasma Pen
Uklanjanje strija – jedan od naših Plasma Pen tretmana za rešavanje vašeg estetskog problema
11. maj 2020.
Prikaži sve

Razlozi zbog kojih vam preporučujemo tretman Lasersko uklanjanje papiloma

Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

DEPIGMENTACIJA LASEROM – TRETMAN ZA UKLANJANJE PAPILOMA

U okviru usluge Depigmentacija laserom, u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad, se uspešno primenjuje metoda uklanjanje papiloma Nd:YAG laserom. Metod Uklanjanje papiloma laserom je vrlo efikasan, bezbolan i jednostavan, koji se vrši najsavremenijim, testiranim laserom, bez ikakvih neželjenih efekata. Prednost Uklanjanje papiloma laserom je ta što se u isto vreme postižu dva važna rezultata – procenat uspešnosti izlečenja je 95%, dok su estetski rezultati takvi da nema nikakvih ožiljaka ili tragova na koži koji bi ukazali da je mesto tretirano laserom. Papilomi se mogu uspešno otkloniti već nakon jednog tretmana.

RAZLOZI ZBOG KOJIH JE POTREBAN TRETMAN UKLANJANJE PAPILOMA

Papilom je polipoidni izraštaji na koži virusnog porekla. Papilom se može javiti kao hiperpigmentovane meke izrasline na koži, koje su iste boje kao i koža, povezane sa kožom preko tanke peteljke, te su tako i dobili naziv „viseća bradavica“. Papilomi mogu dostići veličinu i do nekoliko milimetra, bilo kao pojedinačne izrasline ili višestruke. Papilomi mogu da variraju u izgledu (od glatkih do blago naboranih), boji (boja mesa ili blago smeđa boja) i vise na maloj stabljici. Papilom ili „viseće bradavice“ se mogu javiti na bilo kom delu tela, a najčešća mesta pojavljivanja su: vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone.
Najveći broj papiloma ne predstavljaju opasnost po zdravlje čoveka, ali mogu biti uzročnici brojnih neprijatnosti, što su ujedno i razlozi zbog kojih vam preporučujemo tretman Uklanjanje papiloma:
- stalna iritacija, koja može biti i bolna,
- iritacija papiloma odećom,
- česta povreda papiloma,
- širenje papiloma tokom vremena,
- rast „viseće bradavice“ tokom vremena,
- iritacija papiloma, ukoliko je na prevoju tela,
- estetska nelagodnost zbog njegovog prisustva.
Ako je papilom izložen stalnoj i dugotrajnoj iritaciji ili ako se povredi, može doći do njegovog naglog rasta ili pojave bolova. Takođe može doći do inflamacije papiloma („viseće bradavice“), što znači da je došlo do upale, kao reakcije na iritaciju, povredu ili infekciju.
Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje „visećih bradavica“ je u našem Kabinetu moguće u potpunosti. Najčešće je dovoljan samo jedan tretman Uklanjanje papiloma da se „viseća bradavica“ ukloni. Postupak Uklanjanje papiloma traje nekoliko sekundi, bezbolan je (ne zahteva lokalnu anesteziju), nema krvi tokom ili nakon tretmana, ne ostaju nikakvi ožiljci na mestu gde je bio papilom. Ovakav način uklanjanja papiloma je moguć zahvaljujući savremenom aparatu koji se koristi za pružanje usluge Depigmentacija laserom – Nd:YAG laser.

Bezbolno i efikasno Uklanjanje papiloma u našem Kabinetu! Zakažite svoj termin već danas!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više