fbpx

Uklanjanje papiloma nehirurškim putem – Vita Elos Novi Sad

Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – kabinet Vita Elos Novi Sad
3. jul 2024.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Trajna epilacija (Laserska trajna epilacija) – cene pojedinačnih tretmana po regijama
10. jul 2024.
Edukacija za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – kabinet Vita Elos Novi Sad
3. jul 2024.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Trajna epilacija (Laserska trajna epilacija) – cene pojedinačnih tretmana po regijama
10. jul 2024.
Prikaži sve

Uklanjanje papiloma nehirurškim putem – Vita Elos Novi Sad

ŠTA SU PAPILOMI ILI VISEĆE BRADAVICE

Papilomi (fibroma) ili viseće bradavice su benigne izrasline na koži, koje se najčešće pojavljuju na mestima gde koža formira nabore (vrat, pazuh, prepone, ispod grudi, kapci). Mogu se pojaviti kod osoba bili kog uzrasta ili pola. Kao nekancerogene promene na koži ne izazivaju nikakve zdravstvene probleme, ali su estetski problem i često se iritiraju usled trenja o odeću ili nakit. Izgled papiloma varira, od malih, mekih, do tamnijih i većih. Papilomi su pričvršćeni na kožu “peteljkom”, zbog čega su i dobili naziv viseće bradavice.
Uzroci pojave papiloma nisu u potpunosti jasni, ali kao faktori rizika se navode genetika, gojaznost, trudnoća, dijabetes i infekcije humanim papiloma virusom (HPV).
Najbolje rešenje u slučaju da se pojavio papilom je tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica), čime se sprečavaju sve neprijatnosti vezane za njih. Lečenje papiloma može biti različito, od hirurškog zahvata do laserske terapije (Uklanjanje papiloma laserom).

TRETMAN UKLANJANJE PAPILOMA U KABINETU VITA ELOS NOVI SAD

U kabinetu Vita Elos Novi Sad se tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) radi upotrebom lasera – Nd:YAG laser. Brojne studije u svetu su dokazale da je Uklanjanje papiloma na ovaj način najefikasniji i ne ostavlja nikakve ožiljke na tretiranoj regiji.
Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) je u kabinetu Vita Elos Novi Sad moguće u potpunosti.
Postupak tretman Uklanjanje papiloma (uklanjanje visećih bradavica) je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju, nema krvi tokom ili nakon tretmana i traje samo traje nekoliko sekundi. Nakon tretmana estetski rezultati su vidljivi odmah.
Najvažniji efekat tretmana Uklanjanje papiloma laserom je rešavanja svih neprijatnosti vezanih za prisustvo viseće bradavice (stalna iritacija, mogućnost povrede i dodatnih komplikacija, sprečavanje daljeg rasta uklanjanjem na vreme). Rezultat tretmana Uklanjanje papiloma laserom (uklanjanje visećih bradavica) je brzo, sigurno i jednostavno rešavanje estetskog problema na delu tela ili lica na kom je viseća bradavica prisutna.
Ostale prednosti tretmana Uklanjanje papiloma laserom:
• uklanjanje papiloma bez hirurškog zahvata i ožiljaka,
• nema neprijatnosti tokom oblačenja, češljanja usled prisustva bradavica i izraslina,
• estetski efekat tretmana Uklanjanje papiloma,
• rešavanje problema neželjenih pigmentiranih pojava na koži u fazi nastanka,
• umanjenje mogućnosti kretanja promena na koži u neželjenom pravcu,
• prirodan izgled, bez znakova starenja.

Bezbolno i efikasno Uklanjanje papiloma u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više