fbpx

Radiotalasni lifting – tretman za zatezanje tela

Uklanjanje keratoza – efekti tretmana
Efikasno i sigurno uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom
11. februar 2023.
U našem Kabinetu se pruža i usluga Uklanjanje tetovaža laserom
20. februar 2023.
Uklanjanje keratoza – efekti tretmana
Efikasno i sigurno uklanjanje keratoza tretmanom Depigmentacija laserom
11. februar 2023.
U našem Kabinetu se pruža i usluga Uklanjanje tetovaža laserom
20. februar 2023.
Prikaži sve

Radiotalasni lifting – tretman za zatezanje tela

Lifting tela u Vita Elos-u

RADIOTALASI DELUJU VRLO EFIKASNO I NA ZATEZANJE KOŽE TELA

Tretman Radiotalasni lifting je bezbolan, bezbedan, neinvazivan i prijatan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Tretman Radiotalasni lifting ne daje nikakva neželjena dejstva, niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana, a rezultati su vidljivi odmah.
Radiotalasni lifting je tretman koji dovodi do podmlađujućeg efekta i potpuno prirodnog izgleda tela. Postupak se može koristiti kod svih tipova kože i može se radi tokom cele godine.
Radiotalasni lifting tela se efikasno može primenjivati na sledećim delovima tela: nadlaktice, stomak, unutrašnji i spoljašnji deo butina, zadnjica.
Tretman Radiotalasni lifting tela koristi radiotalase određene dužine, koji prodru u površinski sloj kože. Tretman Radiotalasni lifting tela se bazira na zatezanju kože tela radiotalasima u vidu selektivnog, dubokog zagrevanja tkiva. Pod dejstvom radiotalasa, podstiče se kontrakcija kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina i formiranje nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i zategnutijem izgledu delova tela.
Starenjem, kolagen, ne daje više željenu čvrstinu telu, slabi, opušta se, ispravlja, što utiče na opuštenost kože tela. Radiotalasi zagrevaju srednji sloj kože tela (do 42⁰C) u kojem se nalaze kolagen i elastin, a elastična vlakna, koja daju čvrstinu koži, na to zagrevanje reaguju pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana (vrši se stimulacija fibroblastnih ćelija). Reakcija tela na radiotalasnu stimulaciju tokom tretmana Radiotalasni lifting tela, je takva da dolazi do retrakcije kolagena, njegovog zatezanja i učvršćivanja. Kako su kolagen i elastin proteini u obliku spirale, oni se na visokoj temperaturi jednostavno „stisnu“, te ih je potrebno “opeći” (što se upravo čini tretmanom Radiotalasni lifting tela). Taj postupak je strogo kontrolisan, jer postoji sistem hlađenja i tačnog određivanja vremena i temperature dejstva radiotalasa tokom tretmana Radiotalasni lifting tela.
Tretman Radiotalasni lifting tela ne daje nikakva neželjena dejstva, a rezultati su vidljivi odmah.

POTREBAN BROJ TRETMANA RADIOTALASNI LIFTING TELA

Radiotalasne lifting se najčešće radi kao serija tretmana, kako bi se došlo do željenog izgleda tela.
Prilikom konsultacije pre prvog tretmana Radiotalasni lifting tela u našem Kabinetu, procenjuje se stanje kože klijenta za željenu regiju tela (nadlaktice, stomak, unutrašnji i spoljašnji deo butina, zadnjica) i shodno tome se kreira individualna shema tretmana. Najčešće se rade serije od 5 do 20 tretmana Radiotalasni lifting tela sa razmakom 7-10 dana između pojedinačnih tretmana.
Efekti tretmana Radiotalasni lifting tela koje postižemo serijom tretmana:
• vidljivo zatezanje kože usled podizanja tonusa kože tretirane regije tela,
• zatezanje opuštene kože regija tela, kao što su stomak, butine, nadlaktice, zadnjica
• reoblikovanje tela, jer radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se opuštena koža kompletnog tela vidno zateže,
• koža tela (tretirane regije) postaje zdravija, mlađa i elastičnija i drastično se popravlja njen kvalitet.

Zategnite telo tretmanom Radiotalasni lifting u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više