fbpx

Trajna epilacija – šta je tačno u vezi tretmana za uspešno uklanjanje neželjenih dlaka

Uklanjanje bora primenom Plasma Pen tehnologije
26. maj 2023.
Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos, Novi Sad
31. maj 2023.
Uklanjanje bora primenom Plasma Pen tehnologije
26. maj 2023.
Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos, Novi Sad
31. maj 2023.
Prikaži sve

Trajna epilacija – šta je tačno u vezi tretmana za uspešno uklanjanje neželjenih dlaka

NETAČNE INFORMACIJE U VEZI TRETMANA TRAJNA EPILACIJA

Prisutno je dosta netačnih informacija o tretmanu Trajna epilacija, iako je trajna epilacija prihvaćena kao popularan i jednostavan metod uklanjanja neželjenih dlaka laserom. Broj klijenata koji se odluče za tretman Trajna epilacija je brojan, ali neke zablude su i dalje ostale.
Neke od netačnih informacija vezanih za tretman Trajna epilacija su:
• Nemogućnost da se dlake tretmanom Trajna epilacija trajno unište.
• Laser, tokom tretmana Trajna epilacija, negativno i sa nuspojavama deluje na kožu koja se tretira u cilju trajnog uklanjanja dlaka,
• Trajna epilacija je vrlo ograničena po pitanju regija koje se mogu tretirati.
• Trajna epilacija je preskup tretman u poređenju sa drugim, tradicionalnim, starim načinima rešavanja pitanja uklanjanje neželjenih dlaka.
• Tretman Trajna epilacija je bolan tretman.
• Trajna epilacija ne zahteva nikakvu pripremu i poštovanje procedure pre samog tretmana.
• Trajna epilacija omogućava da se samo za 2 do 3 tretmana reši problem neželjene maljavosti.

TAČNE INFORMACIJE U VEZI TRETMANA TRAJNA EPILACIJA

Izveštaji Svetske Zdravstvene Organizacije potvrđuju da je Trajna epilacija najefikasnija i najbrža metoda za uklanjanje neželjenih dlačica.
Ono što je tačno i provereno u vezi tretmana Trajna epilacija je sledeće:
• Laser, tretmanom Trajna epilacija, uništava oko 95% dlaka, sa ma koje regije da se uklanjanju i jedino mu je ograničenje nemogućnost uklanjanje sedih dlaka, dlaka bez pigmenta.
• Tretman Trajna epilacija je potpuno bezbedan za kožu sa koje se uklanjanju dlake, jer se radi testiranim, odobrenim i sertifikovanim laserom, koji kao takav ne može da povredi tretiranu regiju.
• Laserski snop 808 Diod lasera je usmeren na kožu, direktno deluje kroz melanin (pigment) i zagreva folikulu neželjene dlake, a svetlosna energija laserskog zraka se pretvara u toplotnu energiju. Ćelije melanina i folikule apsorbuju tu energiju lasera, što dovodi do zagrevanja folikula dlaka, termički je oštećuju i na taj način dovode do njihovog selektivnog uništenja. Ovim postupkom se dlaka u potpunosti trajno uklanja, zajedno sa svojim DNK zapisom, što je razlog da te dlake, u toj regiji, više neće biti tj. ona više neće rasti.
• Tretmanom Trajna epilacija, zahvaljujući velikom manipulatoru (27x15 mm) 808 Diod lasera, se mogu tretirati sledeće regije tela i lica: svi delovi lica i tela koji su pokriveni dlakama, svi delovi prekriveni dlačicama (lice i telo) i kod žena i kod muškaraca, nausnice, brade, regije pazuha, ruku, stomaka, leđa, prepone, regije nogu.
• Trajna epilacija je potpuno i zagarantovano neinvazivan metod uklanjanja neželjenih dlačica što znači da nema krvi, niti ožiljaka. Tokom tretmana Trajna epilacija se oseti jedino malo peckanje.
• Pre tretmana Trajna epilacija, kako bi on bio uspešan, koža tretirane regije mora biti neoštećena i neiritirana ni na bilo koji način, a dlake treba da su dužine 1-2 mm. Dlaka na površini koja će se tretirati ne sme biti depilirana ili iščupana pincetom iz korena 6 do 8 nedelja pre tretmana laserom, jer je za uspešan rad upravo treba koren dlake. Kada je lice u pitanju, dovođenje dlačica na potrebnu dužinu (1-2 mm) može da se radi pre samog tretmana u Trajna epilacija Kabinetu.
• Dugoročno gledano, Trajna epilacija je potpuno isplativa, jer se neželjenih dlačica rešavate trajno, te ne morate da izdvajate novac svakog meseca na razne preparate za depilaciju ili depilaciju koji dlake otklanjanju na najduže 2 do 3 nedelje.
• Broj potrebnih tretmana Trajna epilacija varira od 9 do 15, zavisno od pola i genetike. Takođe ovaj broj tretmana Trajna epilacija se radi zbog različitih faza rasta dlaka.
• Tretman Trajna epilacija se bezbedno i sigurno, bez ikakvog rizika, može raditi tokom cele godine.

Oslobodite se zabluda u vezi tretmana Trajna epilacija laserom i zakažite svoj termin već danas!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više