fbpx

Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos, Novi Sad

Trajna epilacija – šta je tačno u vezi tretmana za uspešno uklanjanje neželjenih dlaka
29. maj 2023.
Radiotalasni ligting
Radiotalasni lifting – tretman za zatezanja opuštene kože lica ili tela
2. jun 2023.
Trajna epilacija – šta je tačno u vezi tretmana za uspešno uklanjanje neželjenih dlaka
29. maj 2023.
Radiotalasni ligting
Radiotalasni lifting – tretman za zatezanja opuštene kože lica ili tela
2. jun 2023.
Prikaži sve

Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u kabinetu Vita Elos, Novi Sad

USLOVI ZA POLAZNIKE OBUKE ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Nakon više od decenije rada, kontinuiranog ličnog i profesionalnog usavršavanja, sticanja potrebnih znanja i veština, ulaganja u najsavremeniju opremu iz oblasti aparatne kozmetike, Vita Elos je stekao uslov za širenje svojih usluga i na oblast edukacije.
Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting – ultrazvučni, duboki SMAS lifting je edukacija koju je Vita Elos uveo kao prvi studio za negu lepote, ne samo u Srbiji, već i okruženju.
Svi koji žele da završe obuku za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu, moraju da ispunjavaju sledeće uslove:
• završena škola za kozmetičare u trajanju od minimum godinu dana i 3 godine prakse u struci (sa posebnim akcentom na delu kozmetike koji se bavi negom lica) ili
• završena srednja medicinska škola uz radno iskustvo od 3 godine u struci ili
• završen Medicinski fakultet uz 3 godine radnog iskustva u struci,
• uredno overena Sanitarna knjižica.

KAKO IZGLEDA OBUKA ZA TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Obuka je iObuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting se održava u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Kabinet ima svu neophodnu opremu za pohađanje obuke za tretman Ultrazvučni SMAS lifting i praktični deo nastave za polaznike. Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting se sastoji iz praktičnog i teorijskog dela.
Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting ima svoj praktični deo koji podrazumeva: upoznavanje polaznika tokom obuke sa aparaturom, morfologijom lica. Polaznik, zatim, iscrtava zone tretmana na modelu, „vežba ruku“ na modelu, bez upotrebe struje, kako bi stekao potrebnu preciznost, ali i veštinu i lakoću manipulisanja aparaturom. Tokom obuke se vrši i video prezentacija Ultrazvučnog SMAS liftinga. Nakon savladanih praktičnih znanja, demonstrira se Ultrazvučni SMAS lifting tretman na tri modela (od kojih jedan tretman, završni, radi sam polaznik).
Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u teorijskom delu se sastoji u tome da svaki polaznik dobija skriptu, kao prateći teorijski deo, koji je neophodan tokom praktičnog rada. Teorijski deo (skripta) sadrži: test o predznanju polaznika u vezi osnovnih elemenata morfologije lica, koži, kao i osnovna medicinska znanja o SMAS sloju. Skripta detaljno objašnjava i daje osnovne podatke o ultrazvuku i njegovom dejstvu na kožu, aparaturi i opremi koja se koristi tokom tretmana, principu i metodologiji sprovođenja samog Ultrazvučnog SMAS liftinga, potrebnim higijenskim standardima, negovanju kože nakon tretmana, efektima tretmana i kontraindikacijama tretmana. Na kraju obuke za Ultrazvučni SMAS lifting polaznik, pored praktičnog dela, polaže i test znanja.
Cilj obuke za tretman Ultrazvučni SMAS lifting je osposobljavanje budućih praktičara Ultrazvučni SMAS lifting terapije kao vrhunskih profesionalaca i stručnjaka.
Uspešno završena obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting omogućava da polaznici Ultrazvučni SMAS lifting tretman rade:
• samostalno,
• savesno,
• precizno,
• odgovorno,
• bez ikakvog rizika po pacijenta.

Obuka za tretman Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu garantuje uspeh kod samostalnog rada terapije Ultrazvučni SMAS lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više