fbpx

Sa kojim tretmanima Vita Elos-a se može kombinovati Ultrazvučni SMAS lifting

Laserski karbonski (ugljenikov) piling
Laserski karbonski piling lica ili ugljenikov piling lica
5. jul 2021.
Uspešno uklanjanje ožiljaka bez operacije primenom Plasma Pen tehnologije
9. jul 2021.
Laserski karbonski (ugljenikov) piling
Laserski karbonski piling lica ili ugljenikov piling lica
5. jul 2021.
Uspešno uklanjanje ožiljaka bez operacije primenom Plasma Pen tehnologije
9. jul 2021.
Prikaži sve

Sa kojim tretmanima Vita Elos-a se može kombinovati Ultrazvučni SMAS lifting

O TRETMANU ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting je svetski proverena, priznata i sertifikovana metoda učvršćivanje kože (efekat kompletnog liftinga), korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije (3D HIFU tehnologija), kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože (SMAS sloj).
Ultrazvučni SMAS lifting je:
- nehirurška, neinvazivna terapija koja pripada grupi najpreciznijih termolifting terapija,
- tretman koji klanja znakove starenja, zatežući mišiće, uklanjajući masne naslage i skraćivanjem viška kože aktivacijom nove proizvodnje kolagena u svom korenu i granama,
- terapija za uspešno postizanje liftinga lica ili tela,
- Ultrazvučni SMAS lifting deluje ne samo na kolagen, već i na mišiće zatežući ih, uklanja masne naslaga, te tretirane regije lica ili tela dobijaju značajno lepši izgled (vraćanje tonusa, čvrstine i turgora kože),
- tretman koji daje dugoročne face lifting efekte (lice, podbradak, vrat i dekolte) odnosno efekte liftinga tretiranih regija tela (nadlaktice, grudi, butine i zadnjica) od 1,5 do 3 godine.

TRETMANI SA KOJIMA JE MOGUĆE KOMBINOVATI TRETMAN ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Tretman Ultrazvučni SMAS lifting se može kombinovati sa drugim tretmanima koje nudi kabinet Vita Elos, kao što su Radiotalasni lifting i Plasma Pen tretmani. Koji od tretmana će biti primenjen u kombinaciji sa Ultrazvučnim SMAS liftingom zavisi od stanja pacijenta i efekata koji se žele postići.
Radiotalasni lifting se primenjuje nakon tretmana Ultrazvučni SMAS lifting kako bi se postignuti rezultati što duže očuvali. Radiotalasni lifting je tretman koji radiotalasima deluje na pliće slojeve kože u cilju podsticanja prirodne regeneracije kolagena i elastina. Radiotalasni lifting je namenjen uklanjanju bora i zatezanju opuštene kože lica i tela, kože bez volumena. Kada se kombinuje sa tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting, preporučuje se jednom mesečno.
Plasma Pen tretmani koje preporučujemo u kombinaciji sa Ultrazvučnim SMAS lifting-om su Nehirurška blefaroplastika i Uklanjanje bora Plasma Pen-om.
Nehirurška blefaroplastika je tretman kojim se uklanjanju kesice ispod očiju i zatežu kapci. Dejstvom Plasma Pen-a se stvaraju mikroopekotine, koje postignutom temperaturom stimulišu stvaranje kolagena kod tretirane regije oka, a time i dobijanje željenih rezultata tretmana - značajno smanjenje i nestajanje viška kože kapaka, podizanje očnog kapka, a time o obrva, te se stvara efekat „otvorenog i krupnijeg“ oka, nestajanje “jastučića” ispod očiju i tamnih kolutova, tako da se oku vraća prirodni izgled.
Uklanjanje bora Plasma Pen-om je tretman koji se preporučuje za uklanjanje malih, srednjih ili dubokih bora na licu (čelo) i telu (vrat, dekolte), kao i uklanjanje nabora i uklanjanje bora oko ušiju. Efekti tretmana Uklanjanje bora Plasma Pen-om su: podmlađivanje kože uz dugoročne rezultate, uklanjanje malih bora i uklanjanje srednjih bora, značajno smanjenje dubokih bora, uklanjanje sitnih bora.

Uz savete našeg stručnog tima i kombinacijom face lifting tretmana postižete najbolje efekte nehirurškim putem!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više