fbpx

Radiotalasni lifting – paket za dve zone tretmana po ceni jedne zone tretmana

Uklanjanje tetovaža
Sigurno, efikasno i po ceni pristupačno uklanjanje tetovaža
1. maj 2020.
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
Razlozi zbog kojih vam preporučujemo tretman Lasersko uklanjanje papiloma
8. maj 2020.
Uklanjanje tetovaža
Sigurno, efikasno i po ceni pristupačno uklanjanje tetovaža
1. maj 2020.
Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom
Razlozi zbog kojih vam preporučujemo tretman Lasersko uklanjanje papiloma
8. maj 2020.
Prikaži sve

Radiotalasni lifting – paket za dve zone tretmana po ceni jedne zone tretmana

POVOLJAN PAKET USLUGA ZA RADIOTALASNI LIFTING U NAŠEM KABINETU

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos vam nudi izuzetnu povoljnost kada se radi o tretmanu Radiotalasni lifting. Reč je o paket usluzi, koja podrazumeva da po ceni 1 zone koja se tretira, imate tretman Radiotalasni lifting po istoj ceni za 2 zone.

CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 1 ZONU - RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 2 ZONE - RSD 2.000,00
Ova paket usluga znači da umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica možete po istoj ceni uraditi i zonu lica i zonu vrata. Na ovaj način smo izašli u susret svim našim klijentima koji se odluče za tretmani Radiotalasni lifting, jer je ovakva kombinacija (lice i vrat) vezana i uobičajeno je da se tretman radi zajedno, kako bi se postigli ujednačeni rezultati.

RADIOTALASNI LIFTING LICA

Radiotalasni lifting je bipolarna radiofrekventna metoda, koja radi na frekvenciji od 3 MHz. Radiotalasima se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen, koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost naše kože. Ceo princip tretmana Radiotalasni lifting se bazira na selektivnom, dubokom zagrevanju tkiva, što podstiče kontrakciju kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina i nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i mladalačkom izgledu.
Radiotalasni lifting je veoma popularan metod, koji ublažava postojeće znake starenja, kao što su bore i opuštena koža, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja. Radiofrekventni je tretman koji se primenjuje u svrhu uklanjanje bora lica i zatezanje opuštene kože lica i kože bez volumena.
Postupak tretmani Radiotalasni lifting se radi radiotalasnim manipulatorom kao vrlo jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan tretman za vaše lice. Tretman Radiotalasni lifting dovodi do poboljšanje izgleda i zategnutosti kože celog lica i daje izuzetne rezultate kod tretmana regije lica i vrata.
Radiotalasni lifting lica se preporučuje: kada se pojave bore i prvi znaci starenja, kod slabe i opuštene kože lica, vrata, kod pojave spuštenih kapaka, kesica oko očiju, bora na čelu i licu, kesastih obraza, nazolabijalnih bora, kod preventivnog sprečavanja gubitka elastina i kolagena u koži, smanjenog turgora kože.

Uklonite ili ublažite postojeće znake starenja pomoću tretmana Radiotalasni lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više