fbpx

Radiotalasni lifting – paket uštede

Plasma Pen tretmani – cenovnik
25. mart 2021.
3D HIFU
Šta je Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela – o terapiji
31. mart 2021.
Plasma Pen tretmani – cenovnik
25. mart 2021.
3D HIFU
Šta je Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela – o terapiji
31. mart 2021.
Prikaži sve

Radiotalasni lifting – paket uštede

Vita Elos, Novi Sad

RADIOTALASNI LIFTING - TRETMAN ZA ZATEZANJE LICA

Radiotalasni lifting je veoma popularan metod, koji ublažava postojeće znakove starenja, kao što su bore i opuštena koža, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja.
Radiotalasni lifting je bipolarna radiofrekventna metoda, koja radi na frekvenciji od 3 MHz. Radiotalasima se deluje na derm, gde se prirodno proizvode elastin i kolagen, koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost kože.
Postupak tretmana Radiotalasni lifting se radi radiotalasnim manipulatorom kao vrlo jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan tretman. Princip tretmana Radiotalasni lifting se bazira na selektivnom, dubokom zagrevanju tkiva radiotalasima, što podstiče kontrakciju kolagenih vlakana i stvaranje kolagena, elastina i nove “armature” u koži, koja doprinosi svežijem i mladalačkom izgledu.
Radiotalasni lifting lica se preporučuje: kada se pojave bore i prvi znaci starenja, kod slabe i opuštene kože lica, vrata, kod pojave spuštenih kapaka, kesica oko očiju, bora na čelu i licu, kesastih obraza, nazolabijalnih bora, kod preventivnog sprečavanja gubitka elastina i kolagena u koži, smanjenog turgora kože.

PAKET UŠTEDE – PO CENI JEDNOG TRETMANA RADIMO DVE REGIJE

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi izuzetnu povoljnost kada se radi o tretmanu Radiotalasni lifting. Reč je o paket usluzi, koja podrazumeva da se po ceni 1 zone tretman Radiotalasni lifting radi za 2 zone i to po istoj ceni.

CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 1 ZONU - RSD 2.000,00
CENA USLUGE RADIOTALASNI LIFTING ZA 2 ZONE - RSD 2.000,00
Ova paket uštede znači da se umesto tretmana Radiotalasni lifting zone celog lica može po istoj ceni raditi i zona lica i zona vrata.
Na ovaj način smo izašli u susret svim našim klijentima koji se odluče za tretman Radiotalasni lifting, jer je ovakva kombinacija (lice i vrat) vezana i uobičajeno je da se tretman radi zajedno, kako bi se postigli ujednačeni rezultati.
Posebno ističemo da ovaj paket usluge daje veliku uštedu, jer se tretmani Radiotalasni lifting najčešće radi kao serija od 10 vezanih tretmani.

Iskoristite naš paket uštede za tretmani Radiotalasni lifting!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više