fbpx

Radiotalasni lifting – nehirurški lifting lica u Vita Elos-u

SMAS lifting
Nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting lica – prednosti u odnosu na invazivne metode liftinga lica
14 marta, 2018
Cena tretmana Laserska trajna epilacija
20 marta, 2018
Prikaži sve

Radiotalasni lifting – nehirurški lifting lica u Vita Elos-u

Radiotalasni lifting

NEHIRURŠKI LIFTING LICA RADIOTALASIMA

Radiotalasni lifting lica je tretman sa višestrukim efektom, pre svega usmerenim na poboljšanje izgleda i zategnutosti kože lica. Radiotalasni lifting lica je veoma popularan metod, koji ublažava postojeće znake starenja, kao što su: bore i opuštena koža, ali deluje i preventivno, protiv nastanka prvih znakova starenja.
Radiotalasni lifting (RF-LIFTING) je nehirurški lifting lica, odnosno tretman koji se danas podjednako uspešno, kao najbolji i najefikasniji neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, primenjuje i na licu, ali i na telu. Radiotalasni lifting lica prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože lica i kože bez volumena, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije.
Radiotalasni, nehirurški lifting lica se može raditi tokom cele godine. Prilikom konsultacije pre prvog tretmana Radiotalasni lifting lica, procenjuje se stanje kože klijenta i shodno tome se kreira individualna shema tretmana, pa tako to mogu biti serije od 5 do 20 tretmana sa razmakom 7-10 dana između serija tretmana. Za postizanje (i održavanje) najboljeg rezultata posle svih tretmana Radiotalasni lifting lica, potreban je odgovarajući režim održavanja kože, kako bi se pojačali i produžili ostvareni efekti.
Kontraindikacije za Radiotalasni lifting lica postoje: maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, prisustvo srčanog pejsmejkera, prisustvo metalnih implanata, poremećaj koagulacije, epilepsija, hepatitis infekcije, otvorene rane, bolesti kože, trudnoća i dojenje.

EFEKTI TRETMANA NEHIRURŠKI, RADIOTALASNI LIFTING LICA

Efekti tretmana Nehirurški, radiotalasni lifting lica su višestruki. Trajanje rezultata zavisi od stanja kože i održavanja lica nakon prve serije tretmana Radiotalasni lifting lica.
Nakon tretmana Nehirurški, radiotalasni lifting lica možete da očekujete sledeće:
- koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija,
- drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus,
- brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka),
- normalizuje se lučenje sebuma (eliminiše se pojava akni),
- znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata,
- radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje,
- zateže se opuštena koža kompletnog lica.

Podmladite i zategnite lice nehirurškim putem pomoću radiotalasa u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više