fbpx

Nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting lica – prednosti u odnosu na invazivne metode liftinga lica

Depigmentacija laserom
Uklanjanje fleka sa lica laserom
13. mart 2018.
Radiotalasni lifting
Radiotalasni lifting – nehirurški lifting lica u Vita Elos-u
15. mart 2018.
Depigmentacija laserom
Uklanjanje fleka sa lica laserom
13. mart 2018.
Radiotalasni lifting
Radiotalasni lifting – nehirurški lifting lica u Vita Elos-u
15. mart 2018.
Prikaži sve

Nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting lica – prednosti u odnosu na invazivne metode liftinga lica

SMAS lifting

NEHIRURŠKI ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA

Ultrazvučni SMAS lifting lica je nehirurški tretman za zatezanje kože lica (podbradka, vrata i dekoltea). Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati nehirurškog SMAS liftinga lica su dugotrajni (između 1,5-3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije (6 meseci nakon procedure).
Postupak nehirurškog SMAS lifting lica je gotovo bezbolan i potpuno bezbedan. Koža ne biva oštećena dejstvom ultrazvuka i ne postoji opasnost od infektivnih komplikacija.

PREDNOSTI ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA U ODNOSU NA INVAZIVNE METODE LIFTINGA LICA

1. Ultrazvučni SMAS lifting lica vs. hirurški SMAS lifting lica
Kao rizici operativnog SMAS liftinga lice, kojih nema kod Ultrazvučni SMAS lifting lica, se navode: oko 65% komplikacija face lifting-a se odnosi na pojavu hematoma i otoka, povrede nerava i privremena nervna paraliza je drugi po učestalosti rizik hirurškog SMAS face lifting-a (povrede živaca se mogu očekivati u oko 1% slučajeva, a kod SMAS hirurške tehnike i do 4% uz najčešći spontano oporavak paraliza), nekroza kože, serom reza posle operacije (teško zarastanje reza), infekcija u oko 0,2% slučajeva, zbog vanredne cirkulacije lica, hipertrofični/ keloidni ožiljci u veoma retkim slučajevima, dug oporavak, visoka cena tretmana.
2. Ultrazvučni SMAS lifting lica vs. mezoniti
Pored svojih prednosti, mezoniti lifting ima i brojne nedostatke, koji nisu svojstveni Ultrazvučni SMAS lifting lica: mezoniti lifting traje koliko i uvedene niti pod kožom – oko 6 meseci (efekat, koji se postigne u toku tih 6 meseci, može da traje u najboljem slučaju 2 godine), mezoniti lifting lica se radi na dubini do 3mm, čime niti utiču samo na delove kolagena, postupak je invazivan i bolan, jer podrazumeva korišćenje iglica kojima se ubacuju niti pod kožu tretirane regije, nakon tretmana mezoniti se u narednom periodu od 6-8 meseci, dok se niti ne razgrade, ne može raditi ni jedan dubinski tretman (ultrazvuk, radiotalasi), kojim bi se produžili efekti lifting, mogući su nakon tretmana podlivi i otoci, a postoji i mogućnost oštećenja krvnih sudova lica, što dovodi do fleka i pojave hemangioma, dodatni rizik je mogućnost asimetrije lice (tretirane zone) usled loše ubrizganih ili neravnomerno ubrizganih niti, cena zahvata je na nivou cena plastične hirurgije.
3. Ultrazvučni SMAS lifting lica vs. botoks
Nehirurški Ultrazvučni SMAS lifting lica, za razliku od lifting lica botoksom, ne podrazumeva nikakvo ubrizgavanje supstanci u telo pacijenta, već se efekat zatezanja lica postiže korišćenjem visoko fokusiranog ultrazvuka. Procedura Ultrazvučni SMAS lifting terapije je takva da onemogućava asimetrije i greške tog tipa, jer se postupak strogo prati na monitoru HIFU aparata i prilagođava individualnim zahtevima pacijenta. Efekti nehirurškog ultrazvučnog liftinga su: zategnuta koža na obrazima, podignuti uglovi očiju i usana, vraćanje jasnog i prirodnog oblika lica i brade u celini, značajno poboljšanje izgleda (tonusa i bora) prednje površine vrata, nestajanje dubokih bora na koži, povećanje proizvodnje kolagena prirodnim putem, drastično smanjenje opuštenosti tkiva kože lica (smanjen višak kožnog tkiva na licu prirodnim putem).

Eliminišite sve rizike liftinga lica hirurškim putem i podmladite se korišćenjem najnovijeg dostignuća u oblasti aparatne kozmetike i face lifting-a u Vita Elos-u! Zakažite svoj termin.
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više