fbpx

Prednosti 3D HIFU tehnologije

Kozmetika Vita Elos
Svakodnevna nega lica u službi lepote i očuvanja mladalačkog izgleda
17 decembra, 2018
Cena tretmana uklanjanje ožiljaka Plasma Pen-om
21 decembra, 2018
Prikaži sve

Prednosti 3D HIFU tehnologije

HIFU aparat

NAPREDAK NEHIRURŠKE ANTI-AGE TEHNOLOGIJE

Stalni napredak tehnologije je prisutan i na polju anti-age usluga. Najsavremeniji aparat namenjen zatezanju lica i uklanjanju bora je 3D HIFU aparat, koji se koristi u našem Kabinetu za tretman Ultrazvučni SMAS lifting.
Ultrazvučni SMAS lifting je trenutno najmoćnija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja zategnutosti kože, koja se koristi u estetskoj medicini, bazirana na primeni 3D HIFU tehnologije - sigurne i bezbolne alternative hirurškim lifting lica.
3D HIFU tehnologija koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože sa izvanrednim rezultatima liftinga: smanjuje bore, učvršćuje kožu, tonira je, eliminiše bore područja oko očiju, čela, obraza, nazolabijalnog dela, brade, vrata i dekoltea.

PREDNOSTI 3D HIFU TEHNOLOGIJE U ODNOSU NA HIFU APARAT

U odnosu na tradicionalni HIFU aparat, 3D HIFU omogućava ultrazvučni SMAS lifting lica i tela na daleko efikasniji, kraći i sigurniji način bez bilo kakvih neželjenih efekata.
Prednosti 3D HIFU aparata u odnosu na tradicionalni HIFU aparat:
- koristi 3 dimenzije (širinu, dužinu i dubinu), te je tretman sveobuhvatniji, ujednačeniji, precizniji i sa većim efektima,
- koristi kertridže najnovije generacije, tako da je protok energije daleko bolji, što Ultrazvučni SMAS lifting tretman čini bezbolnim i potpuno sigurnim za tretirano tkivo,
- duplo je skraćeno vreme trajanja tretmana (na 30 min) zbog povećanog broja linija, čiji broj sada ide i do 11,
- uticaj ljudskog faktora i greške sveden na minimum unapređenjem tehnologije i poboljšanim mogućnosti kertridža,
- 3D HIFU aparat, pored liftinga lica, omogućava i veoma uspešno reoblikovanje tela (zatezanje i eliminisanje masnih naslaga),
- 3D HIFU aparat je prilagođen svim tipovima kože,
- tretman je manje bolan, a nova tehnologija omogućava da se ne smanjuje energija ultrazvuka u zoni delovanja, te se tako postižu bolji rezultati.

Iskoristite najnoviju generaciju aparata za nehirurški lifting lica i tela u našem Kabinetu po vrlo pristupačnim cenama!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više