fbpx

Najsavremenija tehnologija za ultrazvučni lifting lica u Vita Elos-u

Ultrazvučna kavitacija
Oslobodite se celulita i masnih naslaga – ultrazvučna kavitacija u Vita Elos-u
11. septembar 2017.
Radiotalasni ligting
Lifting lica u Vita Elos-u radiotalasima
16. septembar 2017.
Ultrazvučna kavitacija
Oslobodite se celulita i masnih naslaga – ultrazvučna kavitacija u Vita Elos-u
11. septembar 2017.
Radiotalasni ligting
Lifting lica u Vita Elos-u radiotalasima
16. septembar 2017.
Prikaži sve

Najsavremenija tehnologija za ultrazvučni lifting lica u Vita Elos-u

HIFU tehnologija

LIFTING LICA ULTRAZVUČNIM SMAS LIFTINGOM

Reč lifting je engleskog porekla (lift) i znači zatezanje naborane kože hirurškim putem. Pored raznih vrsta popularnih hirurških zahvata kojima se radi lifting lica, FDA je odobrila jedini tretman koji je neinvazivan i podiže kožu (lifting kože) –tretman Ultrazvučni SMAS lifting. Ultrazvučni SMAS lifting je takođe jedini kozmetički postupak za korišćenje ultrazvučnog snimanja, što dozvoljava praktičarima da vide slojeve tkiva koji se ciljaju tokom postupka nehirurškog SMAS liftinga lica, kako bi se osigurala najefikasnija i najprihvatljivija energija ultrazvuka, kojom će se delovati na željeno mesto i tako biti najkorisnija u smislu efekta.
Uz dodavanje novog tretmana Ultrazvučni SMAS lifting dekoltea, Ultrazvučni SMAS lifting je sada jedini neinvazivni postupak koji je FDA posebno naznačila kako bi se poboljšale linije i bore na vratu tj. u predelu dekoltea.

NAJSAVREMENIJA TEHNOLOGIJA ZA TRETMAN LIFTING LICA

Za postupak Ultrazvučni SMAS lifting lica ili ultrazvučni SMAS lifting lica (drugi naziv za tretman) koristi se najsavremenija oprema, koja radi pomoću visoko fokusiranog ultrazvuka – HIFU tehnologija. Vita Elos može da vam ponudi lifting lica korišćenjem ove tehnologije i jedinog tretmana odobrenog od strane FDA, koji je alternativa hirurškom liftingu lica – Ultrazvučni SMAS lifting kože lica (i tela).
HIFU je relativno nova, nehirurška alternativa facelift-u. Primena HIFU tehnologije u svetu traje već 5-6 godina u cilju postizanja izuzetnih efekata tretmana lifting lica ili tela. Aparat za podizanje lica (lifting lica) HIFU koristi ultrazvučnu tehnologiju, koja prodire duboko u kožu i tako podstiče rast kolagena i zatezanje tkiva na licu, vratu i obrvama, stvarajući vidljive dugoročne efekte liftinga lica (i tela).
HIFU se danas smatra izvanrednim napretkom u tehnologiji, jer nudi istinski neinvazivnu alternativu hirurškom liftingu lica, te se na zapadu smatra must have tretmanom za lifting lica, jer daje mogućnost „lečenja bora“ prodirući u dubine slojeva kože (SMAS sloj) do kojih se ranije moglo doći isključivo operacijom.
HIFU je takođe poznat kao Ultrazvučni SMAS lifting. On koristi snagu ultrazvuka, kako bi se sigurno podigla i zategla koža. Ultrazvuk je oblik energije koja je značajno različit od svetlosti, kao što su IPL i laseri ili električna (radio-frekvetna) energija. HIFU štiti površinu kože, dok se istovremeno precizno prodire u dublje slojeve i višim temperaturama od radiofrekvencije, na primer, deluje na koren kolagena i time otpočinje njegovo strukturno slabljenje. Tkivo na ciljanoj tački zagreva se na oko 65°C, termička toplina deluje na tkivo kože, stvarajući razmaknute "rane" i stanično trenje, koje zauzvrat podstiču ozdravljenje kolagena i njegovu brzu proizvodnju. Tokom narednih 90 do 180 dana od dejstva ultrazvuka, reakcija na ozdravljenje „rane“ podstiče dugotrajnu regeneraciju tkiva i dovodi do daljeg podizanja i pooštravanja linija lica uz rezultate koji mogu trajati godinama.
Tehnologija takođe pomaže kod poboljšanja tonusa, boje i svih ostalih karakteristika lica, kao što su: izgled očiju, obraza, usta, brade, tako da je ona izvodljiva alternativa Botox-u, uz posebnu prednost u odnosu na Botox – zadržavanje mimike i ekspresije lica.
HIFU tehnologija (Ultrazvučni SMAS lifting) je izvanredna metoda podizanja i zatezanja kože lica sa dugotrajnim rezultatima, koju sebi možete zakazati u našem Kabinetu po veoma pristupačnim cenama.

Lifting lica u Vita Elos-u je najsigurnije i najbolje rešenje za vas – zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više