fbpx

Lifting lica u Vita Elos-u radiotalasima

HIFU tehnologija
Najsavremenija tehnologija za ultrazvučni lifting lica u Vita Elos-u
13. septembar 2017.
VITA ELOS
Vita Elos – usluge Kabineta za aparatnu kozmetiku
19. septembar 2017.
HIFU tehnologija
Najsavremenija tehnologija za ultrazvučni lifting lica u Vita Elos-u
13. septembar 2017.
VITA ELOS
Vita Elos – usluge Kabineta za aparatnu kozmetiku
19. septembar 2017.
Prikaži sve

Lifting lica u Vita Elos-u radiotalasima

Radiotalasni ligting

Kao i sve usluge koje se rade u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, tako je i usluga Radiotalasni lifting lica neinvazivni tretman i u grupi je fizioterapeutskih tretmana za lifting lica, koji imaju izrazito estetski efekat na vaše lice i telo (anti-aging tretman).

KADA SE RADI LIFTING LICA RADIOTALASIMA

Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING) je tretman koji se primenjuje i na licu i na telu. Tretman se izvodi radiotalasnim manipulatorom (deo Multifunkcionalnog aparata, klinički testiran za primenu u kozmetološke i dermatološke svrhe).
Ukoliko se radi o strukturalnim problemima kože lica u periodu između 35-40 godine života, kao što su manjak elastina i kolagena izraženih u vidu pojave prvih bora, lifting lica se svodi na radiofrekvenciju – tretman Radiotalasni lifting. Radiotalasima se deluje na plići sloj kože, izaziva se njeno zagrevanje, čime se izaziva zatezanje kože. Rezultati su vidljivi odmah nakon prvog tretmana. Pun efekat nehirurškog tretmana lifting lica putem Radiotalasnog liftinga (RF – lifting lica) se postiže nakon 5-10 tretmana radiotalasnog liftinga, zavisno od stanja kože.

EFEKTI TRETMANA LIFTING LICA RADIOTALASIMA

Radiotalasni lifting lica prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože i kože bez volumena, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Radiotalasni lifting lica je tretman sa višestrukim efektom, pre svega usmerenim na poboljšanje izgleda i zategnutosti kože. U pojedinačnim tretmanima, radiotalasima je moguće je tretirati regije lica, vrata, dekoltea.
Osnovna prednost primene tretmana Radiotalasni lifting lica u odnosu na hirurški lifting, kao anti-aging tretmani lica i vrata, je ta što se RF-LIFTING-om tretira čitavo lice i vrat i efekti su vidljivi u svim predelima lica i vrata odjednom, a ne parcijalno, kao kod hirurškog liftinga. Posle serije tretmana (od 5-10, što je individualno) Vaše lice je u celosti podmlađeno i ima svež, mladalački izgled.
Efekti tretmana Radiotalasni lifting lica:
- koža postaje zdravija, mlađa i elastičnija,
- drastično se popravlja kvalitet same kože, njena hidratacija, tonus, brisanje sitnijih i umanjenje dubokih bora (usled podizanja tonusa kože obraza, smanjenjem nazolabijalnih brazdi i podbratka),
- znatno se popravlja kvalitet kože u predelu vrata,
- radiotalasi svojim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, čime se koža vidno podmlađuje, zateže se opuštena koža kompletnog lica.
Tretman Radiotalasni lifting lica se može koristiti u kombinaciji sa tretmanom Laserski karbonski piling ili sa Ultrazvučnim SMAS liftingom. Laserski karbonski piling lica koji prethodi tretmanu lifting lica radiotalasima, kao postupak temeljnog i efikasnog čišćenja lica laserom. Lifting lica radiotalasima se praktikuje posle Ultrazvučnog SMAS liftinga u situacijama kada se Ultrazvučni SMAS lifting radi parcijalno, te se lifting lica radiotalasima može raditi u predelima gde nije primenjivan Ultrazvučni SMAS lifting tretman, kako bi izgled lica bio ujednačen u smislu efekata liftinga lica.

Oslobodite se bora i vratite prirodan izgled licu tretmanom Lifting lica radiotalasima!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više