fbpx

Multifunkcionalni tretman lica u Vita Elos-u

ELOS aparat
Trajna epilacija ELOS-om u VITA ELOS-u
31. januar 2017.
Depigmentacija laserom
Uklanjanje fleka i uklanjanje pega laserom – Vita Elos Novi Sad
9. februar 2017.
ELOS aparat
Trajna epilacija ELOS-om u VITA ELOS-u
31. januar 2017.
Depigmentacija laserom
Uklanjanje fleka i uklanjanje pega laserom – Vita Elos Novi Sad
9. februar 2017.
Prikaži sve

Multifunkcionalni tretman lica u Vita Elos-u

Laserski karbonski (ugljenikov) piling

TRETMAN LICA KOJI IMA VIŠESTRUKO POZITIVNO DEJSTVO - LASERSKI KARBONSKI PILING

Nd:YAG laser je deo multifunkcionalnog aparata koji se koristi u našem Kabinetu. Ovaj savremeni laser omogućava obavljanja više različitih tretmana, a između ostalih i uslugu Laserski karbonski piling. Nd:YAG laser, stimulišući proizvodnju kolagena, postiže drastična poboljšanja na licu, vidljiva u smanjenju bora, izjednačavanju boje kože i povećanoj čvrstoći kože lice. Nakon tretmana Laserski karbonski piling, vaša koža postaje nežna i glatka, svetla i sveža.
Tokom tretmana Laserski karbonski piling, pored lasera, koristi se i maska od ugljenika od mikro do nano veličine zrnaca, kojom se prekriva čitavo lice (sem predeo oko očiju). Ova maska pomaže da se poveća toplota i uveća dejstvo lasera tokom tretmana. Otuda i naziv Laserski karbonski piling.

KOJE EFEKTE ISTOVREMENO NA LICE IMA LASERSKI KARBONSKI PILING?

Vita Elos ima efikasno rešenje i jedinstvenu ponudu na našem tržištu, koja brzo, efikasno i profesionalno rešava probleme na vašem licu – uslugu Laserski karbonski piling.
Laserski karbonski piling lica poboljšava stanje kože, pojačava kolagen, podmlađuje i efikasno smanjuje upalne procese. Zbog multifunkcionalnosti efekata, ovaj tretman je idealno rešenje za sve one koji imaju: problematičnu kožu, proširene pore kože i druge promene na koži ili su nezadovoljni pojavom prvih znakova starenja i opuštanja kože lice.
Laserski karbonski piling lica postiže, u jednom tretmanu, više efekata:
-efekat brzog podmlađivanja ,
-uklanja gornji sloj epidermisa i izravnava kožu,
-uklanja i smanjuje bore na koži,
-aktivira regeneraciju ćelija u dubokim slojevima kože,
-efikasno uklanja razne upalne procese kože,
-uništava patogensku mikrofloru koja parazitira na površini kože i duboko u masnim žlezdama,
-izjednačava ton kože i sužava pore,
-vraća svežinu licu i obnavlja kožu lica, čineći je vidljivo mladolikom,
-balansira lučenje loja,
-rešava problem pigmentacije i proširenih pora,
-smanjuje ožiljkasto tkivo.

ZAŠTO JE LASERSKI KARBONSKI PILING TOLIKO PRISUTAN U SVETSKIM KOZMETIČKIM KUĆAMA?

Pored višestrukih pozitivnih efekata koje ima na lice nakon samo jednog tretmana, laserski karbonski piling je veoma raširen u velikim svetskim kozmetičko –dermatološkim salonima, jer je savremena i jedinstvena zamena za hemijski ili ručni piling. Negativni efekti hemijskog pilinga ili nedovoljni efekti ručnog pilinga su zamenjeni efektima ovog novog, jedinstvenog i efikasnog tretmana za remodeliranje kože lica, odnosno anti-aging tretman lica.
Pozitivna strana Laserskog karbonskog pilinga je ta što se dubina pilinga tj. delovanja lasera na kožu kontroliše kompjuterski u zavisnosti od problematičnog stanja koje se rešava. Pored toga, prisutnost lekara omogućava da se tretman uradi na profesionalan način, bez neželjenih efekata. Sam tretman je neinvanzivan, a klijent nakon njega može da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima, što su dodatne prednosti tretmana Laserski karbonski piling i razlozi za njegovu masovnu primenu u svetskim kozmetičkim salonima.
Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je omogućio svojim klijentima, da iako nisu u mogućnosti da posete svetske kozmetičke salone, imaju podjednako kvalitetnu, savremenu i jedinstvenu uslugu – Laserski karbonski piling, a samim tim i zdravo, sveže i mladalačko lice po veoma pristupačnoj ceni (1.500,00 RSD po tretmanu).

Darujte svom licu sve ono što mu je potrebno da bi bilo onakvo kakvo želite.
Pozovite nas i zakažite svoj termin za tretman Laserski karbonski piling!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više