fbpx

Trajna epilacija ELOS-om u VITA ELOS-u

Uklanjanje tetovaža - Vita Elos
Uklanjanje tetovaža laserom u Vita Elos-u
28. januar 2017.
Laserski karbonski (ugljenikov) piling
Multifunkcionalni tretman lica u Vita Elos-u
5. februar 2017.
Uklanjanje tetovaža - Vita Elos
Uklanjanje tetovaža laserom u Vita Elos-u
28. januar 2017.
Laserski karbonski (ugljenikov) piling
Multifunkcionalni tretman lica u Vita Elos-u
5. februar 2017.
Prikaži sve

Trajna epilacija ELOS-om u VITA ELOS-u

ELOS aparat

TRAJNA EPILACIJA ELOS-om

Trajna epilacija je inovativna, vrlo pouzdana i sigurna metoda dugotrajnog uklanjanja dlačica sa svih delova tela, bilo kod žena ili muškaraca. Trajna epilacija je najefektivniji i najbezbolniji metod uklanjanja neželjenih dlačica u poređenju sa svim ostalim tehnikama uklanjanja dlaka.
Vita Elos Novi Sad, Kabinet za aparatnu kozmetiku, zahvaljujući dobroj opremljenosti vrhunskim kozmetičkim aparatima, nudi svojim klijentima dve vrste trajne epilacije: 808 Diod laserom i Elos-om.

ŠTA JE ELOS?

ELOS je aparat visokog nivoa bezbednosti uz obnavljajući i blagotvoran efekat na tretirana područja kože. Usklađen je sa važećim standardima kozmetologije i dermatologije - klinički ispitana oprema.
ELOS (IPL+RF) je sinergija, što znači da se istovremeno i zajedno koriste dve energije: svetlosna, odnosno optička (IPL) i radiotalasna, odnosno radiofrekventna (RF) energiju. Sinergetski postupak omogućava da se usluga Trajna epilacija radi tako da svetlo prolazi kroz dlaku, dok radiotalasi provede energiju dublje i pomažu da se folikula dlake ugreje jače.
Trajna epilacija ELOS-om (E-light) je manje bolna u odnosu na lasersku trajnu epilaciju i čak pozitivno utiče na samo kožno tkivo, stimulišući kolagen, kao glavno vezivno tkivo u strukturi kože. Trajna epilacija ELOS-om uspešno uklanjanja čak i svetle dlačica, ali je nemoguće ukloniti dlačice bez pigmenta tj. sede dlake. Jedan tretman usluge Trajna epilacija ELOS-om omogućava da se izgubi 20-30% neželjenih dlačica. Metod trajne epilacije ELOS-om je pogodan za uklanjanje dlaka sa gotovo svih delovi tela, izuzev predela oko samih očiju.

KAKO SE RADI TRAJNA EPILACIJA ELOS-om?

Postupak uklanjanja neželjenih dlaka tokom usluge Trajna epilacija ELOS-om počiva na delovanju na pigment koga ima najviše u dlaci. ELOS-om se deluje optičkom energijom i radiofrekventnom energijom istovremeno, tako što svetlost (optička energija) prolazi kroz dlaku vrši i provođenje energije dublje (zahvaljujući radiotalasnoj energiji), čime se folikula dlake zagreva jače. Ovaj metod dovodi do toga da se dlaka rasprsne od topline i na taj način ošteti svoj koren. Iz tretmana u tretman ovo oštećenje dlake postaje sve veće, a dlaka koja se pojavljuje nakon trajne epilacije postaje sve tanja i svetlija. Sa oštećenjem korena dlake značajno se usporava i njen rast.
Posle određenog perioda nakon tretmana Trajna epilacija ELOS-om, u zavisnosti od tretirane regije, dolazi do pojave novih malja (nova faza rasta dlake), te je tada potrebno ponoviti tretman sve dok se ne obuhvate (tretiraju) dlake na željenom području tokom svih faza rasta.

PRIMENA ELOS TEHNOLOGIJE U SVETU

Ova savremena tehnologija trajnog uklanjanja dlaka je prisutna u gotovo svim zemalja sveta, kao tehnologija koja je prethodila primeni 808 Diod lasera. Na Balkanu je u konstantnom porastu primena ELOS tehnologije i ovog načina pružanja usluge Trajna epilacija.
Trudeći se da prati najnovija tehnička dostignuća iz oblasti aparatne kozmetike i svojim klijentima pruži samo najbolje usluge, Vita Elos se pridružuje grupi vodećih kozmetičkih kuća, koje koriste ELOS sinergiju i pružaju uslugu Trajna epilacija ELOS-om.

Nudimo Vam uslugu Trajna epilacija po svetskim standardima. Oslobodite se neželjenih dlačica,
zakažite svoj termin!

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više