fbpx

ELOS tehnologija – lice bez upornih i dosadnih akni

Lifting vrata i dekoltea
Lifting vrata i dekoltea u Vita Elos-u
17. avgust 2017.
Uklanjanje trajne šminke
Efekti Ultrazvučnog SMAS liftinga
17. avgust 2017.
Lifting vrata i dekoltea
Lifting vrata i dekoltea u Vita Elos-u
17. avgust 2017.
Uklanjanje trajne šminke
Efekti Ultrazvučnog SMAS liftinga
17. avgust 2017.
Prikaži sve

ELOS tehnologija – lice bez upornih i dosadnih akni

Uklanjanje akni ELOS-om

ELOS TEHNOLOGIJA

Multifunkcionalni aparat, koji se koristi u našem Kabinetu za aparatnu kozmetiku, između ostalog ima i ELOS funkciju, koja radi po principu sinergije više vrsta energija. ELOS je aparat koji radi po principu metodologije objedinjavanja dve energije: optičke energije (IPL) i električne energije (radiotalasi). Skraćenica ELOS znači: EL – električna energija, O – optička energija, S – sinergija.
Ovim manipulatorom se može raditi više vrsta tretmana, među kojima izdvajamo podmlađivanje kože i lečenje akni u aktivnoj fazi. Radiotalasi prodiru optičku energiju dublje u dermis i zagrevaju tkivo, izazivajući time uništavanje patološke mikroflore, koja parazitira u koži i osnovni je uzročnik pojave akni. Posle tretmana ELOS-om koža postaje glatka, svežija, zdravija, mlađa i nežnija. Tretman ELOS-om je bezbolan i ne iritira kožu. Nakon tretmana moguće je odmah vraćanje uobičajenom načinu života.

UKLANJANJE AKNI U VITA ELOS-u

Korišćenje tretmana Uklanjanje akni je preporučljivo u sledećim situacijama i stanjima kože lica (pa i određenih delova tela):
- komedogene akne,
- papularne akne,
- papulopustularne akne,
- cistične akne,
- ožiljci od akni.
Koristeći ELOS tehnologiju moguće je potpuno uklanjanje ili značajno smanjenje uticaja dva faktora, koji igraju najznačajniju ulogu u razvoju problema akni:
1. propionbakterija ,
2. prekomernog stvaranja kožnog loja u masnim žlezdama.
Broj tretmana Uklanjanje akni ELOS-om je strogo individualan i zavisi od stanja kože na dan prvog pregleda. Prosečno se preporučuje serija tretmana Uklanjanje akni od 6-8 sa razmakom od 3-4 dana, posle čega se razmak između tretmana povećava na 7 dana, pa do 2 tretmana mesečno. Za održavanje postignutih rezultata preporučuje se jedan tretman Uklanjanje akni ELOS-om mesečno.
Efekti tretmana Uklanjanje akni su sledeći:
- brzo, bezbedno i bezbolno uklanjanje akni,
- efikasno uklanjanje ožiljaka od akni,
- biostimulativno, analgetičko i antiseptičko dejstvo tretmana na kožu,
- antiupalno dejstvo na kožu, koje smiruje infekcije i podstiče regeneraciju kože,
- estetski efekat u vidu drastičnog smanjenog broja akni, vidljiv već nakon prvog tretmana Uklanjanja akni.

Oslobodite se neprijatnih akni i vratite svoj prirodan i negovan izgled kože lica tretmanom Uklanjanje akni Elos-om u našem Kabinetu. Čekamo vas!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više