fbpx

Lifting lica ultrazvukom dostupan u našem Kabinetu

Uklanjanje tetovaža
Lasersko uklanjanje tetovaža
6. avgust 2018.
Uklanjanje visećih bradavica
Uklanjanje visećih bradavica ND:YAG laserom
7. avgust 2018.
Uklanjanje tetovaža
Lasersko uklanjanje tetovaža
6. avgust 2018.
Uklanjanje visećih bradavica
Uklanjanje visećih bradavica ND:YAG laserom
7. avgust 2018.
Prikaži sve

Lifting lica ultrazvukom dostupan u našem Kabinetu

Uklanjanje nazolabijalnih bora

LIFTING LICA

Lifting lica je jedna od najčešćih usluga koja se traži nakon 30-te godine života. Zbog pojave prvih znakova starenja, pada tonus kože i javljaju se bore, tako da je lifting lica poželjno što pre raditi.
Lifting lica predstavlja zatezanje naborane kože lica hirurškim putem. Ovo je uobičajena definicija liftinga koja potiče iz perioda kada se zatezanje kože radilo isključivo hirurškim putem. Novije shvatanje termina lifting lica, ne podrazumeva samo hirurgiju, već i drugi niz procedura i postupaka, koji mogu podmladiti i zateći kožu lica. Reč je o kozmetičkim tretmanima, u koje se ubrajaju: radiotalasni lifting, mezoterapija, podmlađivanje matičnim ćelijama i ćelijama rasta, botoks, fileri i razne druge metode. One se međusobno razlikuju po invazivnosti, ceni i efektima.
Lifting lica, koji se radi u Vita Elos-u, predstavlja zatezanje naborane kože isključivo nehirurškim putem. Neinvazivni tretman se radi na licu, kako bi se ono učinilo zategnutijim, mlađim, lepšim, simetričnijim ili kako bi se korigovale nepravilnosti ili deformiteti.

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos Novi Sad pruža svojim klijentima mogućnost da urade lifting lica na neinvazivan, prirodan i pouzdan način – putem ultrazvuka, koji je duboko i precizno fokusiran na SMAS sloj kože. Na ovaj način, primenom ultrazvuka, izbegavate hirurško odstranjivanje dela SMAS sloja u cilju uspešnog liftinga lica.
3D HIFU tehnologija, koju koristimo, je najsavremenija oprema iz oblasti nehirurških tretmana za lifting lica, testirana je i odobrena od strane FDA, tako da je sigurnost i bezbednost postupka zagarantovana.
Rezultati koji se postižu tretmanom ultrazvučni lifting lica (Ultrazvučni SMAS lifting tretman) se baziraju na dejstvu duboko fokusiranog ultrazvuka na istoj dubini kao i skalpel, ali bez oštećenja okolnih tkiva i bez potrebe za oporavkom nakon tretmana. Osnovna prednost tretmana ultrazvučni SMAS lifting lica je upravo izostanak operacije, kao i činjenica da od svih metoda aparatnog liftinga i liftinga iglicama, Ultrazvučni SMAS lifting daje najbolje i dugotrajne rezultate u smislu zatezanje kože lica.
Suština tretmana Ultrazvučni SMAS lifting je prirodno podsticanje rasta i regeneracije kolagena u željenoj regiji dejstvom fokusiranog ultrazvuka na određenoj dubini. Postupak prirodnog obnavljanja kolagena traje najduže 6 meseci, kada tretman Ultrazvučni lifting lica daje svoje maksimalne rezultate u trajanju do 3 godine.

Lifting lica ultrazvukom je neinvazivni metod, koji preporučujemo za mlađi i lepši izgled – lice bez bora!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više