fbpx

Lifting lica i lifting tela – cene i usluge u Vita Elos-u

Trajna šminka kapaka i usana
Trajna šminka kapaka, usana i obrva u Vita Elos-u
21. avgust 2017.
Trajna epilacija Elos-om
Laserska trajna epilacija – pripremite se na vreme za iduće leto
8. septembar 2017.
Trajna šminka kapaka i usana
Trajna šminka kapaka, usana i obrva u Vita Elos-u
21. avgust 2017.
Trajna epilacija Elos-om
Laserska trajna epilacija – pripremite se na vreme za iduće leto
8. septembar 2017.
Prikaži sve

Lifting lica i lifting tela – cene i usluge u Vita Elos-u

SMAS lifting

LIFTING LICA I LIFTING TELA - USLUGA

Lifting lica i lifting tela (podizanje lica i kože tela) je jedna od najčešćih usluga koje se traže nakon 30-te godine života. Zbog pojave prvih znakova starenja, pada tonus kože i javljaju se bore, tako da je lifting lica i lifting tela poželjno što pre raditi.
U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se primenjuje najsavremenija, nehirurška i neinvazivna tehnika liftinga lica i liftinga tela –ultrazvučni SMAS lifting. Pored ove metode liftinga (zatezanja, podizanja) kože lica i tela, moguće je raditi i Radiotalasni lifting u situacijama kada su se bore tek pojavile ili kada želite da održite efekat ultrazvučnog SMAS liftinga lica i liftinga tela.
Ono po čemu se naš Kabinet razlikuje od svih ostalih koji nude različite metode liftinga lica i tela, je to što nudimo jedinstvenu uslugu zatezanja i podmlađivanja lica i tela na potpuno nov način, koji još uvek u Srbiji nije zaživeo onoliko koliko je popularan u svetu. Popularnost usluge Ultrazvučni SMAS lifting lica i lifting tela u svetu se bazira na brojnim kliničkim istraživanjima i njihovim pozitivnim rezultatima, efikasnosti i neinvazivnosti metoda, sigurnosti aparata, bezbednosti pacijenata, zavidnih rezultata koji se postižu na dugi rok bez operativnog zahvata, a sve kada je reč o podmlađivanju i zatezanju lica i tela – lifting lica i lifting tela.
Drugo, što Vita Elos nudi kao prednost u odnosu na ostale salone koji se bave pružanjem usluga Lifting lica i tela je cena usluge Ultrazvučni SMAS lifting lica i lifting tela - najpristupačnije u regionu.

CENOVNIK TRETMANA ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA I LIFTING TELA

Kako bi tretman bio svima dostupan, cene usluge Ultrazvučnog SMAS liftinga su najpovoljnije, ne samo u Srbiji (Vita Elos je drugi salon u Srbiji koji pruža ovu uslugu), već i u regionu - i do 3 puta.

Celo lice - EUR 600
Celo lice i podbradak - EUR 700
Celo lice, podbradak i vrat - EUR 850
Pola lica - EUR 300
Podbradak - EUR 300
Vrat - EUR 350
Vrat i podbradak - EUR 600
Dekolte - EUR 400
Stomak - EUR 650
Nadlaktice - EUR 550
Butine, spoljašnja strana - EUR 650
Butine, unutrašnja strana - EUR 650
Cele butine (i spoljašnja i unutrašnja strana) - EUR 900
Zadnjica - EUR 650
Donji deo leđa - EUR 650
Jedna dodatna linija - EUR 2

Iskoristite povoljnu priliku koju imate u Vita Elos-u, kako bi izgledali mlađi na potpuno prirodan način, bez korišćenja skalpela!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više