fbpx

Laserska trajna epilacija – pripremite se na vreme za iduće leto

SMAS lifting
Lifting lica i lifting tela – cene i usluge u Vita Elos-u
7. septembar 2017.
Ultrazvučna kavitacija
Oslobodite se celulita i masnih naslaga – ultrazvučna kavitacija u Vita Elos-u
11. septembar 2017.
SMAS lifting
Lifting lica i lifting tela – cene i usluge u Vita Elos-u
7. septembar 2017.
Ultrazvučna kavitacija
Oslobodite se celulita i masnih naslaga – ultrazvučna kavitacija u Vita Elos-u
11. septembar 2017.
Prikaži sve

Laserska trajna epilacija – pripremite se na vreme za iduće leto

Trajna epilacija Elos-om

LASERSKA TRAJNA EPILACIJA – NAJEFIKASNIJI I NAJPOVOLJNIJI NAČIN REŠAVANJA PITANJA NEŽELJENIH DLAČICA

Trajna epilacija je metod uklanjanja dlačica, koji obezbeđuje trajne rezultate. Trajna epilacija je jedna od najpopularnijih i najdostupnijih metoda trajnog uklanjanja malja bez propratnih neželjenih efekata. Trajna epilacija je potpuno komforna, bezbedna, brza i daleko najbolja metoda za trajno rešavanje neželjenih dlačica na licu i telu, kako kod žena tako i kod muškaraca. Tretman je veoma jednostavan i brz i smatra se najefikasnijim u svetu.
U Vita Elos-u Trajna epilacija može da se radi na dva načina: pomoću Diod 808 lasera (energija lasera) ili Elos-om (zajedno koristi dve energije – svetlosnu i radiotalasnu). Koji način usluge Trajna epilacija će biti primenjen zavisi od želje klijenta, ali i saveta lekara u našem Kabinetu.
Najčešće primenjivan je metod je Laserska trajna epilacija.

BROJ TRETMANA ZA USLUGU TRAJNA EPILACIJA

Laserska trajna epilacija je postupak uklanjanja neželjenih dlaka postepeno, u skladu sa fazama rasta dlaka. Laserska trajana epilacija iz tog razloga zahteva određeno vreme i određen broj tretmana. To je ujedno i osnovni razlog zašto je neophodno početi sa trajnom epilacijom željene regije u pravo vreme – kako bi u pravom trenutku (do leta) imali željene rezultate!
Trajnu epilaciju na istoj regiji je neophodno ponoviti u određenim vremenskim razmacima zbog različitih faza rasta dlake. Ukupan broj tretmana Laserska trajna epilacija zavisi od više faktora: pigmenta dlake, njihove gustine i jačine i hormonskog statusa klijenta.
Obično je potrebno od 8-10 tretmana usluge Laserska trajna epilacija za bilo koju regiju. Broj tretmana može da varira zavisno od boje, debljine, perioda rasta i procenata dlaka u aktivnoj fazi rasta u regiji tretmana. Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamne, jake dlake i svetlu kožu i hormonski balans. Dlake koje nije moguće uklanjati su sede dlake tj. dlake koje u sebi ne sadrže pigment. Razmak između tretmana Laserska trajna epilacija je od mesec dana do tri meseca i određuje se zavisno od procene našeg stručnog lica nakon prethodnog tretmana.
Za trajnu epilaciju je potrebno da dlaka bude dužine između 1-2 mm. Nakon mesec dana od prvog tretmana, ponavljaju se 3 tretmana Trajne epilacije na prvobitno tretiranoj regiji. Zatim se pravi pauza od 1,5 - 2 meseca, te se tretman Laserska trajna epilacija ponavlja ponovo u setu od 3 tretmana. Sledi još jedna pauza od 2-3 meseca, nakon koje se radi poslednjih 3-5 tretmana Trajne epilacije. Ova dinamika uklanjanja neželjenih dlačica je neophodna zbog faza rasta dlaka - kada dlake koje su se „uspavale“ dovoljno porastu i sinhronizuje se njihov rast sa dlakama koje su ostale i nisu još uvek otpale. Kada se to desi, tada je pravo vreme za ponovni tretman Trajna epilacija.

Tretman Laserska trajna epilacija može da se radi tokom cele godine, ali idealno vreme za tretmane trajne epilacije je upravo sada, ukoliko želite da leto dočekate bez neželjenih dlačica!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više