fbpx

Jedinstvena usluga na teritoriji Srbije iz oblasti nehirurškog liftinga lica u Vita Elos-u

Uklanjanje visećih bradavica
Lasersko uklanjanje visećih bradavica
3. oktobar 2017.
Saznajte više o dlakama pre tretmana Trajna epilacija
7. oktobar 2017.
Uklanjanje visećih bradavica
Lasersko uklanjanje visećih bradavica
3. oktobar 2017.
Saznajte više o dlakama pre tretmana Trajna epilacija
7. oktobar 2017.
Prikaži sve

Jedinstvena usluga na teritoriji Srbije iz oblasti nehirurškog liftinga lica u Vita Elos-u

SMAS nehirurški lifting

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING LICA

Praćenje najnovijih dostignuća je svakako jedna od primarnih stvari, kako bi se iskoristila najnovija saznanja i poboljšali efekti tretmana i usluga iz oblasti aparatne kozmetike. U toj nameri, Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos je uveo jedan od najnovijih tretmana za lifting lica, baziranog na HIFU tehnologiji. Reč je o tretmanu Ultrazvučni SMAS lifting - duboki, ultrazvučni, nehirurški lifting lica i tela, koji se već široko primenjuje u zapadnim zemljama.
Viseće bradavice se mogu javiti na bilo kom delu tela, mada ih karakteriše kao najčešće mesto pojavljivanja: vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone. Približno polovina populacije povremeno ima papilom tj. viseće bradavice. Najčešće su stečeni (nisu prisutni pri rođenju) i mogu se pojaviti kod bilo koga tokom bilo kog perioda života.
Ultrazvučni SMAS lifting lica je nehirurška tehnika podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka, kojim se direktno deluje na dublje slojeve kože (SMAS sloj), stimulišući stvaranje prirodnog kolagena i elastina u tretiranim regijama.
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurški tretman za lifting lica (podbratka, vrata i dekoltea) i lifting tela (zatezanje opuštenog stomaka, butina, zadnjice ili ruku). Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože – lifting lica i tela. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 - 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije - 6 meseci nakon procedure).
Prirodni SMAS lifting ne zahteva mirovanje pacijenta u toku narednih 24h od urađenog tretmana. U sledeća 2 do 4 meseca nakon tretmana, vidi se zatezanje koža i njeno podizanje. Kontinuirano poboljšanje elastičnosti kože biće vidljivo 6 meseci nakon jedne 60-90 minute terapije, kada se postiže i maksimalni efekat Ultrazvučni SMAS lifting terapije.

CENA USLUGE ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING U REGIONU I U VITA ELOS-u

Ultrazvučni SMAS lifting lica i tela se već određeni vremenski period primenjuje u svetu, kao jedna od visoko cenjenih i efikasnih tretmana u borbi protiv starenja. Zbog svojih efekata i neinvazivnosti (efekti kao kod hirurškog liftinga, ali bez operacije), ova usluga je prilično skupa. Cene tretmana za lifting lica ovom metodom se kreću i do 3.000 EUR.
Cena, po kojoj je Ultrazvučni SMAS lifting dostupan u našem Kabinetu, Vita Elos, je značajno niža u odnosu na cene u drugim zemljama iz okruženja Srbije. Cene u Vita Elos-u za uslugu neinvazivnog i ultrazvučnog SMAS liftinga lica se kreću od 300 EUR, pa do 900 EUR za lifting pojedinih regija tela. Naš cilj je da se ova vrsta tretmana za lifting lica i tela što više približi i prilagodi našem tržištu i obezbedi svim svojim klijentima mogućnost da dobiju efekat sličan efektu plastične hirurgije.
Vita Elos posebno naglašava da povoljnije cene u našem Kabinetu, u odnosu na cene u regionu, nikako ne znače da je doveden u pitanje kvalitet pružene usluge, niti postoji razlika u odnosu na svetski standard za ovu vrstu tretmana, jer se koristi testiran i odobren HIFU aparat, a tretman radi specijalno obučen lekara za ovu vrstu usluge.

Pobedite bore i opuštenu kožu na jedan potpuno nov, siguran i efikasan način – uradite na prirodan način lifting lica i tela!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više