fbpx

Kako se uspešno uklanjanju tetovaže laserom u našem Kabinetu

Lasersko uklanjanje visećih bradavica u Vita Elos-u
29. jul 2022.
Kolagen
Ultrazvučni SMAS lifting za uspešno obnavljanje kolagena prirodnim putem
3. avgust 2022.
Lasersko uklanjanje visećih bradavica u Vita Elos-u
29. jul 2022.
Kolagen
Ultrazvučni SMAS lifting za uspešno obnavljanje kolagena prirodnim putem
3. avgust 2022.
Prikaži sve

Kako se uspešno uklanjanju tetovaže laserom u našem Kabinetu

PRINCIPI KOJI SE POŠTUJU U NAŠEM KABINETU VEZANO ZA TRETMAN UKLANJANJE TETOVAŽA

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce, Vita Elos, nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga uz korišćenje najsavremenijih i testiranih aparata.
Cilj je potpuno zadovoljstvo klijenata, ali i njihovo zdravlje takođe, te su osnovni principi rada Kabineta da kod svakog tretmana, pa I tretmana Uklanjanje tetovaža sledeći:
1. visoki higijenski standardi kod tretmana Uklanjanje tetovaža– podrazumevaju ispunjene higijenske standard vezane kako za prostor, tako I za vršenje svih usluga (tok tretmana),
2. individualni pristup svakom klijentu kod tretmana Uklanjanje tetovaža – podrazumeva da se svakom klijentu pristupi shodno problemu koji ima, te odredi najadekvatniji način lečenja,
3. davanje konkretnih i korisnih saveta kojih klijenti treba da se pridržavaju nakon svakog tretmana (pa i kod tretmana Uklanjanje tetovaža) – podrazumeva da se nakon svakog tretmana ( Uklanjanje tetovaža) dobiju konkretna uputstva klijentu kako da održava tretiranu regiju, kako ne bi došlo do neželjenih reakcija.

KAKO VRŠIMO UKLANJANJE TETOVAŽA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos omogućava na stručan, profesionalan i uspešan način efikasno Uklanjanje tetovaža po pristupačnim cenama.
Tretman Uklanjanje tetovaža se radi najmodernijim aparatom – Nd:YAG laserom. Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati – 95% uspešnosti tretmana.
Princip rada Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa koji se meri nanosekundama. Za to vreme laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces uklanjanja tetovaže pacijent oseća kao peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, što zavisi od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaže, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.

Uklanjanje tetovaža na profesionalan i siguran način uz zagarantovane rezultate!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više