fbpx

Kako proces starenja utiče na izgled kože lica – ultrazvučni SMAS lifting kao idealno rešenje

Lifting lica
Face lifting – metode zatezanja lica i uklanjanja bora dostupne u Vita Elos-u
January 27, 2020
Plasma Pen zatezanje kapaka – efekti
Šta je Nehirurška blefaroplastika
January 31, 2020
Prikaži sve

Kako proces starenja utiče na izgled kože lica – ultrazvučni SMAS lifting kao idealno rešenje

Uklanjanje nazolabijalnih bora

PROCES STARENJA I PROMENE U IZGLEDU KOŽE LICA

Ono što je karakteristično za kožu u 20-im godina života je to da je koža lica zategnuta, volumen je na maksimumu, nema bora, obnavljanje kolagena je normalno. Dejstvom spoljašnjih i unutrašnjih faktora, postepeno počinje da se odražava na kožu u celosti, pa i kožu lica. Stalna izloženost raznim lošim ekološkim uticajima i štetnim UV zracima počinju da uzimaju svoj danak na koži. U isto vreme slobodni radikali počinju da narušavaju strukturni integritet kože. Prirodno obnavljanje ćelija počinje da opada.
U našim 30-im godinama, kolagen i elastin počinju da se smanjuju, rezultirajući pojavom prvih bora. Obnavljanje ćelija i narušavanje prirodne, mladalačke strukture kože, sve više opada. Usled ovih promena ton kože je tamniji i neujednačeniji.
U 40-im godinama koža je tanja, a zaštitna barijera lipida nije toliko izražena kao ranije. Dehidracija kože postaje sve veći problem. Epidermis kože je sve tanji, a kolagen i elastin se sve manje proizvode. Istaknuti znaci starenja kože se mogu pojaviti u vidu tamnih fleka i značajnijih promene u boji kože – koža tamni. Javljaju se prve uočljive bore.
U 50-im i kasnije znaci starenja kože su sve vidljiviji usled unutrašnjih procesa izazvanih opadanjem funkcija obnavljanja ćelija. Zaštitna barijera lipidnog sloja je mala, što dovodi do manje efikasnosti u zadržavanja vlage i više potencijala za osetljivost kože i povećanu dehidraciju. Koža pokazuje izražene bore, kao i fine linije duž celog lica i sve veću pigmentaciju.

IDEALNO REŠENJE ZA ZATEZANJE KOŽE LICA – ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Idealno rešenje za usporavanje procesa starenja je Ultrazvučni SMAS lifting lica. 3D HIFU tehnologija, koja se primenjuje kod dubokog SMAS liftinga na potpuno prirodan i neinvazivan način (delovanjem ultrazvuka), podstiče prirodno i direktno obnavljanje kolagena, a time i smanjivanje bora, bolju hidratiranost kože, rast volumena ćelija i vraćanje vašeg mladalačkog izgleda.
Ultrazvučni SMAS lifting je nehirurška terapija, potpuno prirodna i bez neželjenih nuspojava, koja će zagarantovano dati željene rezultate dugoročno – od 1,5 do 3 godina (individualno, zavisno od godina i prirodne sposobnosti brzine organizma da sam obnavlja kolagen).
Ultrazvučni SMAS lifting, kao terapija zatezanja kože lica, je medicinski proveren metod, koji je u svetu veoma popularan upravo zbog svih svojih prednosti u odnosu na invazivne postupke zatezanja lica i efekte koje daje.

Vratite mladalački izgled na potpuno prirodan način samo jednim tretmanom u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više