fbpx

Iskoristite poklon vaučer za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Laserska trajna epilacija – tretman koji se radi 808 Diod laserom
18. decembar 2023.
Uklanjanje tetovaža – principi rada Kabineta
22. decembar 2023.
Laserska trajna epilacija – tretman koji se radi 808 Diod laserom
18. decembar 2023.
Uklanjanje tetovaža – principi rada Kabineta
22. decembar 2023.
Prikaži sve

Iskoristite poklon vaučer za tretman Ultrazvučni SMAS lifting

Poklon Vaučer

ULTRAZVUČNI SMAS LIFTING

Usluga Ultrazvučni SMAS lifting je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja tonusa i zategnutosti kože lice (ili druge tretirane regije), bazirana na povećanju čvrstine kože zagrevanjem kolagenih vlakana primenom 3D HIFU tehnologije. Efekat, koji se postiže tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting u estetskoj kozmetologiji je vrlo sličan efektu estetske hirurgije, ali uz osnovnu razliku – prirodan je, neinvazivan, bezbolan i bez neželjenih nuspojava.
Ultrazvučni SMAS lifting, kao nehirurški lifting lica, je jedna od najčešćih usluga koja se traži nakon 35-te godine života, zbog pojave prvih znakova starenja. Tada dolazi do pada tonusa kože i javljaju se prve bore, tako da je lifting lica poželjno što pre raditi kako bi se dalji znaci starenja ublažili ili uklonili.
Ultrazvučni SMAS lifting tretman dovodi do zatezanja lica, podbratka, vrata i dekoltea, kao i pojedinih regija tela (ruke, butine, stomak, zadnjica).
Ultrazvučni SMAS lifting se, u odnosu na sve druge tretmane kojima se vrši zatezanje kože tretirane regije, izdvaja po tome što je dovoljan samo jedan tretman za uklanjanje bora (sitnih bora i smanjivanje dubokih bora) i postizanje dugoročnih rezultata u trajanju od 1,5 do 3 godine.

POKLON VAUČER

U kabinetu Vita Elos postoji posebna pogodnost za sve buduće i sadašnje klijente u vidu poklon vaučera.
Poklon vaučer Vita Elos-a omogućava da u vrednosti iznosa naznačenom na vaučeru poklonite tretman Ultrazvučnog, nehirurškog SMAS liftinga lica ili tela osobi kojoj je poklon namenjen. Vaučeri su mogu iskoristiti za prilike kao što su: Nova godina, rođendan, godišnjica ili bilo koji drugi znak pažnje vašoj dragoj osobi.
Svojoj dragoj osobi, koju želite da iznenadite tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting lica ili tela u našem Kabinetu, uplatite iznos poklon vaučera po vašem izboru u Vita Elos-u, te dobijete vaučer u toj vrednosti. Dobijeni vaučer je dovoljan da se osoba, kojoj je tretman namenjen, javi i zakaže svoj termin kod nas, uz donošenje vaučera prilikom dolaska.
Uplaćeni iznos, naznačen na vaučeru, će se smatrati plaćenim delom pune cene tretmana ili plaćenom cenom celokupnog tretmana Ultrazvučni SMAS lifting lica ili liftinga tela. Osoba koja donese vaučer, može sama birati regiju koju želi da tretira ili vi možete izabrati regiju za Ultrazvučni SMAS lifting tretman, koju smatrate najlepšim iznenađenjem.

Iznenadite dragu osobu poklon vaučerom i tretmanom Ultrazvučni SMAS lifting u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više