fbpx

Dva načina za lifting lica u Vita Elos-u

Depigmentacija
Lasersko uklanjanje kuperoza i keratoza u našem Kabinetu
7. maj 2018.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u – efikasnost uz najpovoljnije cene
11. maj 2018.
Depigmentacija
Lasersko uklanjanje kuperoza i keratoza u našem Kabinetu
7. maj 2018.
Trajna epilacija 808 Diod laserom
Laserska trajna epilacija u Vita Elos-u – efikasnost uz najpovoljnije cene
11. maj 2018.
Prikaži sve

Dva načina za lifting lica u Vita Elos-u

Lifting lica - Vita Elos

RADIOTALASNI LIFTING LICA

Radiotalasi sa koriste za podmlađivanje i zatezanje kože, a tretman se zove – radiotalasni lifting lica. Multifunkcionalni aparat ima bipolarni manipulator sa jakim hlađenjem, što omogućava postizanje veoma dobrih rezultata kod ovog tretmana za lifting lica. Radiotalasni lifting lica (RF) je fizioterapija sa kojom na skroz prirodni i neinvazivni način podmlađuje koža, smanjuju bore, te se dobija mladalački, svež i zdrav izgled lica.
Kao i kod svake fizioterapije, efekat je postepeno vidljiv i raste sa vremenom. Posle završetka prve serije tretmana Radiotalasni lifting lica, mora se raditi na održavanju dobijenog efekta saglasno preporuci našeg stručnjaka. Tretman Radiotalasni lifting lica nije invazivan i vrlo je prijatan. Nakon tretmana nije potrebna dodatna nega kože.

ULTRAZVUČNI LIFTING LICA

Prirodan način zatezanja lica je danas jedina alternativa hirurgiji i daleko je sigurniji metod, bez rizika i neželjenih pojava – Ultrazvučni SMAS lifting. Tretman Ultrazvučni lifting lica primenom duboko fokusiranog ultrazvuka vam nudi naš Kabinet, ako drugu opciju zatezanja lica i uklanjanja vidljivih znakova starenja.
Ultrazvučni SMAS lifting je prirodan, nehirurški tretman za lifting lica (podbratka, vrata i dekoltea). Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože lica. Rezultati Ultrazvučnog SMAS liftinga su dugotrajni (između 1,5 i 3 godine, računajući od trenutka kada su postignuti maksimalni efekti terapije - 6 meseci nakon procedure).
Za Ultrazvučni SMAS lifting terapiju kažemo da je prirodan način zatezanja lica iz sledećih razloga: tehnologija koja se koristi, njen način delovanja (stimulacija prirodnih procesa u organizmu – obnavljanja kolagena), nema invazivnog, niti operativnog zahvata. Postupak Ultrazvučni SMAS lifting lica je savremena tehnika podmlađivanja i zatezanja kože, dejstvom visoko fokusiranog ultrazvuka, kojim se direktno deluje na dublje slojeve kože (SMAS slojeve u kojim ase nalazi kolagen), stimulišući stvaranje prirodnog kolagena i elastina u tretiranim regijama.


KOMPATIBILNOST DVA TRETMANA ZA LIFTING LICA

Radiotalasni lifting lica i Ulhera terapija mogu da se koriste zajedno ili naizmenično, zavisno od stanja lica i preporuke lekara.
Kombinacija Radiotalasnog liftinga lica i ultrazvučnog SMAS liftinga lica je preporučljiva u slučaju da Ultrazvučni SMAS lifting lica radite parcijalno (samo nazolabijalne bore, jer su recimo najizraženije), a ostatak lica podvrgnete tretmanu Radiotalasni lifting (čelo i oči, gde su bore manje vidljive). Na ovaj način se podstiče prirodno obnavljanje kolagena u svim regijama lica, ali na različite načine, što je direktno povezano sa izražajnošću bora i stanjem kože lica.
Ako želite da održite i produžite ostvarene efekte Ultrazvučni SMAS lifting terapije, preporučujemo da se podvrgnete tretmanu Radiotalasni lifting lica u kontinuitetu u određenom vremenskom periodu (najbolje je jednom mesečno). Na ovaj način obezbeđujete stalni stimulans kolagena, a time i njegovo stalno obnavljanje, što rezultira zategnutim licem dugoročno.

Uradite lifting lica na prirodan i bezbedan način uz dugoročne efekte!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više