fbpx

Depigmentacija Nd:YAG laserom u Vita Elos-u

Uklanjanje akni u Vita Elos-u
Uklanjanje akni u Vita Elos-u
24. jun 2017.
Lifting tela u Vita Elos-u
Ultrazvučni SMAS lifting tela u Vita Elos-u
27. jun 2017.
Uklanjanje akni u Vita Elos-u
Uklanjanje akni u Vita Elos-u
24. jun 2017.
Lifting tela u Vita Elos-u
Ultrazvučni SMAS lifting tela u Vita Elos-u
27. jun 2017.
Prikaži sve

Depigmentacija Nd:YAG laserom u Vita Elos-u

Uklanjanje mladeža laserom

DEPIGMENTACIJA LASEROM

U okviru brojnih usluga koje nudimo klijentima je i Depigmentacija laserom. Vita Elos Novi Sad vrlo brzo, udobno i efikasno rešava mnoge zdravstvene i estetske probleme pigmentacije kože i tela, korišćenjem Nd:Yag lasera, kao jednog od najsavremenijih aparata za ovu vrstu tretmana.
Depigmentacija laserom obuhvata uklanjanje sledećih promena na koži: uklanjanje fleka, uklanjanje mladeža, uklanjanje kapilara, uklanjanje papiloma, uklanjanje hemangioma, uklanjanje keratoza, uklanjanje kuperoza, uklanjanje tetovaža.
Cena usluge Depigmentacija laserom zavisi od površine koja se tretira i vrste problema koji se rešava i kreće se od 1.000,00 RSD po tretmanu (za one najmanje regije) pa naviše.

PIGMENTNE PROMENE NA KOŽI

Pigmentne promene na koži nastaju usled: genetskih, starosnih ili spoljnih faktora. U pigmentne promene se ubrajaju: mladeži, fleke, kapilari, papilomi, keratoze, kuperoze i hemangiomi.
Ma o kojoj promeni da je reč, uspešno se tretira u Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos. Kabinet je opremljen najsavremenijim laserom, kojim se obavlja metod uklanjanja pigmentiranih promena na svim delovima kože, odnosno pruža usluga Depigmentacija laserom. Pored proverene i sertifikovane opreme, stručno osoblje Kabineta ne samo da vrši tretmane, već i lekarski pregled, procenu stanja kože (promene) i daje konsultacije u vezi najboljeg načina rešavanja problema.
Tretman Depigmentacije laserom omogućava i do 95% uspešnosti uklanjanja promena na koži. Korišćenjem Nd:YAG lasera za depigmentaciju manjim ili većim brojem tretmana (zavisno od tipa promene) mogu se postići zavidni rezultati. Tretman Depigmentacija Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta. Zavisno od vrste promene na koži, zavisi i broj potrebnih tretmana. Za manje mladeže, potrebno je 1-2 tretmana, za papilome 1 tretman, za hemangiom do 5 tretmana. Između pojedinačnih tretmana, najčešće je potrebno da prođe najmanje 4 do 6 nedelja.

EFEKTI USLUGE DEPIGMENTACIJA LASEROM

Efekti usluge Depigmentacija laserom ne samo da su estetski, već i rešavaju vaše zdravstvene probleme. Ono što je važno istaći, kada se radi o efektima Depigmentacije laserom, je to da nakon obavljenog kompletnog broja tretmana depigmentacije, na koži ne staju tragovi prethodnih, neželjenih pojava, niti bilo kakvi ožiljci.
Depigmentacija laserom je jedna od najboljih metoda uklanjanja pigmentisanih promena na koži, sa brojnim pozitivnim efektima:
1. ujednačena boja tena, nakon otklanjanja fleka,
2. otklanjanje mladeža bez hirurškog zahvata i ožiljaka,
3. nema neprijatnosti tokom oblačenja, češljanja usled prisustva bradavica i izraslina,
4. estetski efekat,
5. rešavanje problema neželjenih pigmentiranih pojava na koži u fazi nastanka,
6. umanjenje mogućnosti kretanja promena na koži u neželjenom pravcu,
7. prirodan izgled, bez znakova starenja.

Oslobodite se neželjenih mladeža, fleka, pega, kapilara, papiloma, keratoza, kuperoza i hemangioma bez neželjenih posledica i ožiljaka. Zakažite svoj tretman.
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više