fbpx

Uklanjanje akni u Vita Elos-u

Akcije u toku - Trajna šminka
U toku je akcija u Vita Elos-u na uslugu trajna epilacija
13. jun 2017.
Uklanjanje mladeža laserom
Depigmentacija Nd:YAG laserom u Vita Elos-u
26. jun 2017.
Akcije u toku - Trajna šminka
U toku je akcija u Vita Elos-u na uslugu trajna epilacija
13. jun 2017.
Uklanjanje mladeža laserom
Depigmentacija Nd:YAG laserom u Vita Elos-u
26. jun 2017.
Prikaži sve

Uklanjanje akni u Vita Elos-u

Uklanjanje akni u Vita Elos-u

ŠTA SU AKNE I ZAŠTO SE JAVLJAJU?

Akne ili bubuljice (lat. Acne vulgaris) su inflamatorno (upalno, zapaljensko) oboljenje kože, uzrokovano promenama u strukturi koja se nalazi u koži, a koja se sastoji iz folikula dlake i njemu pridružene lojne žlezde. Akne nisu samo estetski problem, već i patološki poremećaj kože u vidu preteranog odziva lojnih žlezdi na uobičajene nivoe muškog hormona testosterona. Po statističkim podacima akne pogađaju 70-80% adolescenata, ali i oko 20% odraslih. Lice, grudi, leđa, ramena i nadlaktice su najčešće pogođene regije tela aknama.
Uzročnici akni mogu biti sledeći: hormonska aktivnost (menstrualni ciklus i pubertet), stres, hiperaktivnost lojnih žlezdi, nagomilavanje izumrlih ćelija površinskih slojeva kože, bakterije u porama, iritacija kože ili češanje bilo koje vrste aktivira i potpomaže upalne procese, upotreba anaboličkih steroida, bilo koji preparati, lekovi koji sadrže halogene (jodidi, hloridi, bromidi), izlaganje visokim nivoima jedinjenja hlora (može uzrokovati snažnu i dugotrajnu pojavu akni poznatiju kao hlorakne), genetski faktor.
Mogu se razlikovati dve vrste akni: blage do umerene akne (male bubuljice) tj. miteseri i umereni do teži oblici akni (veće akne i upala).

UKLANJANJE AKNI – ELOS TEHNOLOGIJA

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos, u sastavu kompleksnog lečenja akni, tretman Uklanjanje aknise radi pomoću kao fizioterapija ELOS tehnologijom. ELOS terapija Uklanjanje akni je spoj delovanja optičke energije u vidu intenzivnog impulsa svetla (IPL) i energije elektromagnetnih talasa, koji se emituju u određenom radiofrekventnom dijapazonu.
Koristeći ELOS tehnologiju moguće je potpuno uklanjanje akni ili značajno smanjenje uticaja dva faktora, koji igraju najznačajniju ulogu u razvoju problema akni – propionbakterija (kao prvog faktora) i prekomernog stvaranja kožnog loja u masnim žlezdama (kao drugog faktora).
Broj tretmana Uklanjanje akni ELOS-om je strogo individualan i zavisi od stanja kože na dan prvog pregleda. Prosečno se preporučuje serija tretmana od 6-8 sa razmakom od 3-4 dana, posle čega se razmak između tretmana Uklanjanje akni Elos-om povećava na 7 dana, pa do 2 tretmana mesečno. Za održavanje postignutih rezultata preporučuje se jedan tretman mesečno. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se praktikuje kompleksni pristup rešavanju problema akni, koji ne obuhvata samo tretman lica – Uklanjanje akni Elos-om, već i preporuku načina ishrane, korišćenja određenih dodataka ishrani, različitih preparata, kao i samog načina života.
Najbolji rezultati za uklanjanje akni se mogu postići kompleksnim pristupom, koji obuhvata:
- uklanjanje uzročnih faktora i korekciju funkcionisanja organizama u celosti,
- normalizaciju funkcionisanja kože i intenziviranje štitnih svojstava kože,
- lokalno delovanje na zonu zahvaćenu aknama.

Zakažite svoj tretman Uklanjanje akni i zaboravite na estetski problem lica ili delova tela koje akne prouzrokuju!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više