fbpx

Zatezanje podbratka i vrata Ultrazvučnim SMAS liftingom

VITA ELOS
Vita Elos – mesto za negu i očuvanje vaše lepote
2 jula, 2018
Poklon Vaučer
Poklon vaučeri za tretmane u našem Kabinetu
6 jula, 2018
Prikaži sve

Zatezanje podbratka i vrata Ultrazvučnim SMAS liftingom

SMAS lifting

OPUŠTENI PODBRADAK I BORE NA VRATU

Promene koje se tokom vremena javljaju u predelu podbratka i vrata su vrlo uočljive i čest su estetski problem ne samo kod žena, već i kod muškaraca. Manifestuju se kao višak masnog tkiva, opuštenost mišića podbratka i vrata, labavija koža, značajno opuštenija i sa puno više bora.
“Viseći” podbradak, koji nastaje usled efekta viška kože, se razvija zbog opadanja tonusa kože, potkožnog tkiva, površnog mišića vrata ili platizme. Posledica procesa starenja je promenjen izgled kože ispod vilice i razvoj “duple brade”, odnosno podbratka.
Gubljenja prirodne linije vrata je takođe česta promena koju starenje donosi. Veliki broj sitnih bora i “starački godovi” na vratu ostavljaju utisak da ovaj deo tela nije dovoljno negovan. Bez obzira koliko lice izgleda mlado, izgled vrata je taj koji uvek odaje godine.
Razlozi zbog kojih se pojavljuje podbradak i neželjene bore na vratu su sledeći:
- veoma tanka i osetljiva koža u ovom predelu lica (tela),
- koža je sklonija spoljašnjem oštećenju,
- pojava masnog tkiva i slabiji mišićni tonus,
- usporavanje proizvodnje kolagena i elastina,
- gubitak elastičnosti kože.

ZATEZANJE PODBRATKA I VRATA ULTRAZVUČNIM SMAS LIFTINGOM U VITA ELOS-u

Kolagen i elastin igraju ključnu ulogu u održavanju zategnutosti kože, pomažući joj da izgleda mlađe, glatko, zdravije i sjajnije. U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos postoji mogućnost nehirurškog, ultrazvučnog zatezanja podbratka i eliminisanje bora vrata. Tretman se naziva Ultrazvučni SMAS lifting ili Ultrazvučni SMAS lifting. Suština tretmana je prirodno podsticanje regeneracije kolagena i elastina u SMAS sloju kože, čime se direktno utiče na stanje zategnutosti kože i gubitak bora.
Nakon samo jednog tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, višak kože podbratka se smanjuje, “starački godovi” na vratu počinju da nestaju, da bi nakon 6 meseci od terapije estetski problem ove regija biva rešen. Vremenski period od 180 dana, koji je potreban da bi se videli maksimalni rezultati ovog lifting tretmana, je uslovljen neinvazivnim delovanjem ultrazvuka, koji podstiče potpuno prirodan način stvaranja kolagena u organizmu. Ovaj vremenski period nije određen postupkom i metodologijom Ultrazvučnog SMAS liftinga, već prirodnim trajanjem procesa regeneracije kolagena i elastina u organizmu, podstaknutim ultrazvučnim SMAS liftingom.

Uradite ultrazvučni lifting u našem Kabinetu i vratite prirodan, mladalački izgled podbratka i vrata!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više