fbpx

Uklanjanje celulita kombinacijom tretmana Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting

Vita Elos, Novi Sad
Ultrazvučni SMAS lifting – paketi usluga kojima ćete uštedeti i do 550 EUR
2. oktobar 2019.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Zašto „puder obrve” – efekat i cena
7. oktobar 2019.
Vita Elos, Novi Sad
Ultrazvučni SMAS lifting – paketi usluga kojima ćete uštedeti i do 550 EUR
2. oktobar 2019.
puder-obrve-trajna-sminka-obrva-u-tehnici-powder-eyebrows
Zašto „puder obrve” – efekat i cena
7. oktobar 2019.
Prikaži sve

Uklanjanje celulita kombinacijom tretmana Ultrazvučna kavitacija i Radiotalasni lifting

Ultrazvučna kavitacija i otklanjanje celulita

NASTANAK CELULITA

Celulit nastaje kao posledica poremećaja mikrocirkulacije potkožnog tkiva. Može biti i genetički uslovljen, a kao najčešći faktori koji ga izazivaju se navode: nepravilna ishrana, stres, pušenje, konzumiranje alkohola, nedostatak fizičke aktivnosti, kao i tesna odeća.
Celulit ne pogađa samo osobe sa prekomernom težinom, već se javlja i kod vitkih i mladih osoba. Najčešća mesta na kojima se celulit javlja su: butine, listovi, sedalni region, stomak, donji deo leđa. U poznijim godinama celulit se može pojaviti i na nadlakticama pa čak i vratu.
Celulit se javlja i razvija po fazama. Najpre je celulit neprimetan na prvi pogled i vidi se samo kada se prstima stegne koža i to u obliku malih kvržica i udubljenja. U sledećoj fazi masne ćelije prave vidljiva ispupčenja, koja su primetna i bez stezanja kože (ona je postala opuštenija). Sa daljim razvojem celulita, koža se dodatno istanjila, izgubila još veći stepen elastičnosti i potpuno primila izgled „pomorandžine kore“.
Veoma uspešni i efikasni tretmani za lečenje celulita, koji su dostupni u našem Kabinetu, su ultrazvučna kavitacija i radiotalasni lifting. Kombinacijom ova dva tretmana, moguće je eliminisati celulit sa bilo koje regije tela.

LEČENJE CELULITA KOMBINACIJOM TRETMANA

Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Ultrazvučna kavitacija je metod kojim se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga, što dovodi do smanjenja obima i reoblikovanja tela. Redukcija celulita ultrazvučnom kavitacijom se postiže na taj način što se tope masne ćelije na tretiranim regijama, bez opasnosti da se jave oštećenja vaskularnog sistema. Ultrazvučna kavitacija dovodi do topljenja masti uz pomoć ultrazvuka, gde se masne ćelije pretvaraju u sitne kapi, koje se potom lako eliminišu putem urinarnog i limfnog sistema.
Radiotalasni lifting je tretman kojim se radiotalasima određene frekvencije deluje na površinski sloj kože. Radiotalasi utiču na to da se koža „izravna“ i ujedno tope površinsku masnoću – sam celulit. Radiotalasnim liftingom se postižu dva efekta: eliminiše se narandžina kora koju je celulit stvorio i povećava se tok limfe, poboljšava cirkulacija, čime se celulit smanjuje i dubinski i površinski.
Efekti kombinacije ova dva tretmana:
• gubitak masnih naslaga uz smanjenje obima,
• reoblikovanja tela na željenim mestima,
• reaktivacija lokalne cirkulacije i ishrane kože,
• smanjenje i uklanjanje naslaga celulita po zonama.

Izlečite celulit uz tretmane u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više