fbpx

Uklanjanje bora oko očiju nehirurškim putem

TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
Povoljne cene i zagarantovan kvalitet naših usluga
17 jula, 2018
Uklanjanje akni ELOS-om
Kako rešavamo problem akni u našem Kabinetu
20 jula, 2018
Prikaži sve

Uklanjanje bora oko očiju nehirurškim putem

Lifting bora oko očiju

NASTANAK BORA OKO OČIJU

Bore oko očiju predstavljaju jedan od većih estetskih problema sa kojim se susreće svaka odrasla osoba. Njihova pojava je posebno neprijatna za žene, jer ove bore otežavaju šminkanje, narušavaju prirodan izgled oka, umanjuju njegovu izražajnost, dovode do spuštanja kapaka i postaju dominantne na licu.
Uzroci nastanka bora oko očiju su brojni. Najčešće su to: genetske predispozicije, prirodan proces starenja, dehidracija, gubitak čvrstine kože, uticaji iz okoline (pre svega sunce), stres, smog, pušenje, brojni pokreti očnog mišića tokom života. Bore u predelu oko očiju mogu se pojaviti mnogo ranije u odnosu na bore drugih delova lica. Razlog daleko bržeg oštećenja vezivnog tkiva i stanjivanje kože oko očiju leži u činjenici da je osetljivost predela oko oka daleko veća u poređenju sa ostalim regijama lica.
Očni mišići su kružni i sastavljeni od više delova. Kako se mišić kreće, dolazi do slabljenja vezivnog tkiva između njegovih celina i na tim mestima se pojavljuju bore. Koža u očnoj regiji je nekoliko puta tanja nego u ostalim regijama, tako da i to predstavlja jedan od dodatnih faktora bržeg nastanka bora oko očiju. Za nastanak bora u ovoj regiji od uticaja su i neadekvatno skidanje šminke, korišćenje jakih preparata u očnoj regiji, kao i neadekvatna nega.

NAJSAVREMENIJI, NEHIRURŠKI NAČIN UKLANJANJA BORA

Najsavremenija tehnologija u zatezanju bora i podizanju kapaka, koja se primenjuje u Vita Elos-u, je 3D HIFU tehnologija – duboko fokusirani ultrazvuk. Daje izuzetne rezultate bez korišćenja skalpela, jer je reč o neinvazivnom i nehirurškom metodu liftinga lica. Korišćenje ove tehnologije za lifting bora oko očiju i podizanje kapaka se bazira na dokazanoj efikasnosti 3D HIFU tehnologije na osnovu sprovedenih obimnih kliničkih istraživanja u svetu.
Ultrazvučni SMAS lifting bora oko očiju (Ultrazvučni SMAS lifting) se primenjuje kod pacijenata kod kojih su prisutne kako male, sitne bore, tako i one duboke i izražajnije. Koristi se kertridž na dubini od 3 mm i 4,5 mm, čime se duboko fokusiranim ultrazvukom deluje na gornji deo područja ispod obrve oka (kapak), region oko oka i područje ispod donje ivice očne orbite, kao i predeo kože oka koji sadrži kolagen i elastin. Procedura traje između 30 i 45 minuta, a najduže nakon 6 meseci od tretmana se postižu maksimalni efekti na rok do 3 godine.
Ono što možete očekivati nakon samo jednog tretmana Ultrazvučni SMAS lifting, koji se radi uklanjanje bora oko očiju, je:
- nestanak sitnih bora oko očiju i vidljivo smanjenje dubokih bora,
- zatezanje i podizanje gornjeg očnog kapka,
- značajno podizanje nivoa obrve,
- vraćanje prirodnog, mladalačkog izgleda oka i celokupne regije oko oka.

Uklonite bore oko očiju i vratite prirodan izgled oka uz primenu najnovijih dostignuća iz oblasti neinvazivnog liftinga u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više