fbpx

Povoljne cene i zagarantovan kvalitet naših usluga

Trajna epilacija 808 Diod laserom
Cene za uslugu trajna epilacija laserom po regijama
13 jula, 2018
Lifting bora oko očiju
Uklanjanje bora oko očiju nehirurškim putem
18 jula, 2018
Prikaži sve

Povoljne cene i zagarantovan kvalitet naših usluga

TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

POVOLJNE CENE NAŠIH USLUGA

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos nudi veliki broj usluga, namenjenih očuvanju i negovanju lica i tela, kako kod žena, tako i kod muškaraca. Pored raznovrsnosti usluga, ono što nas određuje kao poželjan kozmetički salon su i pristupačne cene.
Razlozi, zbog kojih su cene svih naših tretmana povoljne, su:
- prilagođavanje trenutnom stanju i kretanjima na tržištu ovih usluga,
- želja da naše usluge budu pristupačne svim našim klijentima,
- kako terapije, koje pružamo, uglavnom podrazumevaju određenu seriju tretmana, pristupačnim cenama omogućavamo klijentima da ispoštuju procedure i na taj način dođu do željenih rezultata,
- usluge našeg Kabineta su iz oblasti aparatne kozmetike, te je osnovno sredstvo našeg rada upravo aparat (laseri, ultrazvuk, radiotalasni manipulatori) čije performanse obezbeđuju veliki broj tretmana, najčešće bez dodatnih potrošnih kozmetičkih sredstava.

ZAGARANTOVAN KVALITET NAŠIH USLUGA

Tim stručnjaka Vita Elos-a poštuje sve neophodne higijenske standarde i standarde kvaliteta. Koristimo isključio proverenu i sertifikovanu opremu, a svakom klijentu pristupamo individualno. Zahvaljujući tome, u mogućnosti smo da garantujemo u svakom trenutku za kvalitet svih naših usluga i maksimalne efekte, pod uslovom da klijent aktivno učestvuje u procedure I pruži nam neophodne informacije vezane za njegovo zdravstveno stanje.
Kvalitet naših usluga se bazira na:
- korišćenju svetski priznate, sertifikovane i proverene opreme,
- praćenju i primeni najnovijih dostignuća iz oblasti aparatne kozmetike,
- strogom poštovanju procedura propisanih za pružanje svakog tretmana, što osigurava željeni efekat i maksimalan kvalitet svake usluge,
- detaljno poznavanje karakteristika i performansi opreme, koja se koristi i svih mogućnosti koje ona pruža, kako bi se postigao očekivani rezultat.

U našem Kabinetu možete u istom trenutku dobiti i maksimalan efekat i pristupačne cene za svaki tretman koji izaberete! Zakažite svoj termin.
Vaš Vita Elos

 
gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više