fbpx

Tretmanom Ultrazvučna kavitacija eliminišite masne naslage i oblikujte telo

Lifting podbratka Ultrazvučnim SMAS liftingom
Lifting podbratka Ultrazvučnim SMAS liftingom
15. avgust 2018.
Uklanjanje akni
Lečenje i uklanjanje akni u Vita Elos-u
20. avgust 2018.
Lifting podbratka Ultrazvučnim SMAS liftingom
Lifting podbratka Ultrazvučnim SMAS liftingom
15. avgust 2018.
Uklanjanje akni
Lečenje i uklanjanje akni u Vita Elos-u
20. avgust 2018.
Prikaži sve

Tretmanom Ultrazvučna kavitacija eliminišite masne naslage i oblikujte telo

Ultrazvučna kavitacija

TRETMAN ULTRAZVUČNOG NEINVAZIVNOG UKLANJANJA MASNOĆE I REDUKCIJE CELULITA

Ultrazvučna kavitacija je inovativna kombinacija tretmana za redukciju masnih ćelija, smanjenje celulita, zatezanje kože i podizanje zadnjice, koji istovremeno objedinjuje nekoliko različitih tehnologija: ultrazvuk visokog intenziteta, monopolarne radio-talase visokog intenziteta, masažu pritiska i mikro struju.
Ultrazvučna kavitacija je jedan od najefikasnijih, danas dostupnih metoda, za redukciju celulita i lokalnog gubitka masnih naslaga. Trenutno ne postoji bolji i efikasniji postupak da se na neinvazivan, nehirurški način reoblikuje telo od tretmana Ultrazvučna kavitacija.
Tretman Ultrazvučna kavitacija ultrazvukom direktno deluje na razgrađivanje masnih ćelija i razbijanje celulita. Ultrazvučna kavitacija dovodi do topljenja masti pomoću ultrazvuka, gde se masne ćelije pretvaraju u sitne kapi, koje se potom lako eliminišu putem urinarnog i limfnog sistema. Na taj način, vaše telo će postepeno, tokom serije tretmana Ultrazvučna kavitacija, vratiti svoj prirodan izgled i oslobodićete se masnih naslaga i neprijatnog celulita.
Postupak Ultrazvučna kavitacija je udoban i bezbolan, nema neželjenih efekata i ne zahteva anesteziju ili sedative.

KAKO ULTRAZVUČNA KAVITACIJA REOBLIKUJE TELO

Ultrazvučna kavitacija je metod koji koristi prednosti i efekte određenih frekvencija ultrazvuka, do sada neprimenjenog u oblasti estetske medicine u cilju uništavanja masnih ćelija. Ultrazvučna kavitacija je bezbolna i efektivna redukcija lokalizovanih masnih naslaga, što direktno rezultira u smanjenju obima tela.
Ultrazvučna kavitacija se najjednostavnije može definisati kao nehirurška liposukcija, ali uz nekoliko osnovnih razlika u odnosu na taj metod redukcije telesne mase:
- kod tretmana Ultrazvučna kavitacija nema bola, nema anestezije, nema igala, niti ožiljaka, jer je u pitanju nehirurški i neinvazivni tretman,
- Ultrazvučna kavitacija direktno utiče na gubitak lipocita (masti), pa su samim tim i rezultati koji se postižu su trajni,
- kavitacija (lipoliza) se bori protiv lokalizovanih masnih ćelija, a ne protiv preterane gojaznosti.
Tretmani Ultrazvučna kavitacija se rade svakih 7 do 14 dana, dok se ne dosegne željeni obim i izgled tela. Kasnije se savetuje osobama sa sniženim metabolizmom da nastave sa tretmanima Ultrazvučna kavitacija jednom mesečno, kako bi održavale postignute rezultate.
Tretman Ultrazvučna kavitacija se u našem Kabinetu primenjuje uporedo sa dijetetskim protokolima lečenja gojaznosti i zdravstvenim savetima, namenjenim redukciji celulita i uvođenju normalne ishrane. Broj tretmana Ultrazvučna kavitacija je individualan – do željenih rezultata.

Smanjite masne naslage i celulit, zategnite kožu i oblikujte svoje telo na jednostavan i efektan način!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više