fbpx

Tretman uklanjanje tetovaža – najčešća pitanja

Lifting bora oko očiju
Nehirurški lifting lica – tretmani dostupni u kabinetu Vita Elos
22. mart 2024.
Kolagen
Kolagen – zašto je važan za mladalački izgled
27. mart 2024.
Lifting bora oko očiju
Nehirurški lifting lica – tretmani dostupni u kabinetu Vita Elos
22. mart 2024.
Kolagen
Kolagen – zašto je važan za mladalački izgled
27. mart 2024.
Prikaži sve

Tretman uklanjanje tetovaža – najčešća pitanja

Uklanjanje tetovaža

UKLANJANJE TETOVAŽA U KABINETU VITA ELOS NOVI SAD

Tetovaže se mogu raditi na najrazličitijim mestima, ali nakon određenog vremena tetovaže izblede ili postaju nešto što se želi ukloniti.
Tretman Uklanjanje tetovaža, dostupan u našem Kabinetu, omogućava vrlo uspešno Uklanjanje tetovaža sa svih regija tela primenom lasera.
Tretman Uklanjanje tetovaža laserom radi tim stručnjaka, koji čine lekar i kozmetolog iz Moskve, sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti aparatne kozmetike.
Standardi koji se poštuju su dvojaki:
• higijenski standardi,
• standardi koji se odnose na način pružanja same usluge Uklanjanje tetovaža.

NAJČEŠĆA PITANJA U VEZI TRETMANA UKLANJANJE TETOVAŽA

Od čega zavisi broj tretmana Uklanjanje tetovaža laserom?
Broj tretmana Uklanjanje tetovaže je individualan i zavisi od određenih faktora. Bitni faktori od uticaja na tretman Uklanjanje tetovaža su: boja tetovaže, veličina tetovaže, vrsta i količina boje koja se koristila prilikom tetoviranja, čistoća i vrsta korišćenog pigmenta, dubina na kojoj je rađena tetovaža, amatersko ili profesionalno tetoviranje. Od pomenutih faktora će zavisiti broj tretmana Uklanjanje tetovaža. Ukoliko je rađena amatersko tetovaža na manjoj površini, broj tretmana za Uklanjanje tetovaža će biti manji.
Kako laser utiče na nestanak tetovaže?
U kabinetu Vita Elos se koristi proveren, testiran laser za tretman Uklanjanje tetovaža – Nd:YAG laser. Princip rada Nd:YAG lasera se bazira na emitovanju laserskog impulsa koji se meri nanosekundama. Za to vreme laser razvija temperaturu i do nekoliko stotina stepeni celzijusa, a posebno razvijen sistem hlađenja u istom trenutku i hladi kožu, tako da sam proces tretmana Uklanjanje tetovaža pacijent oseća kao peckanje. Zrak lasera ulazi u dermu, u sloj kože gde je akumuliran neželjeni pigment. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom.
Koliko je tretman Uklanjanje tetovaža uspešan?
Korišćenjem Nd:YAG lasera za tretman Uklanjanje tetovaža mogu se postići zavidni rezultati – 95% uspešnosti tretmana. Zahvaljujući upotrebi ovog lasera, tretman Uklanjanje tetovaža je potpuno bezbedan.
Koliko traje tretman Uklanjanje tetovaža?
Tretman Uklanjanja tetovaža Nd:YAG laserom traje od 10 do 30 minuta, zavisno od veličine tetovaže. Između pojedinačnih tretmana Uklanjanje tetovaža laserom, najčešće je potrebno da prođe 4 do 8 nedelja, kako bi se regenerisala koža tretirane regije.
Da li je potrebna nega kože nakon tretmana Uklanjanje tetovaža?
Nakon tretmana Uklanjanje tetovaža neophodno je strogo se pridržavati pravila za negu tretirane regije koje daje naš stručni tim (lekar i kozmetolog). Ukoliko se klijenti ne pridržavaju navedenih pravila, rizici koji su mogući se odnose na pojavu ozbiljnih infekcija, mogućnost promena na koži koje je teško rešiti i mogućnost pojave ožiljaka.
Koja je cena tretmana Uklanjanje tetovaža?
Cena pojedinačnog tretmana Uklanjanje tetovaža se kreće od RSD 3.500,00 pa naviše, zavisno do veličine tretirane regije i dogovora.

Informišite se o tretmanu Uklanjanje tetovaža i zakažite svoj termin u našem Kabinetu!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više