fbpx

Tretman uklanjanje papiloma – brz, jednostavan i efikasan

Cenovnik za trajno uklanjanje neželjenih dlaka tretmanom Trajna epilacija laserom – Vita Elos Novi Sad
19. januar 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting – cene za pojedinačne tretmane
24. januar 2024.
Cenovnik za trajno uklanjanje neželjenih dlaka tretmanom Trajna epilacija laserom – Vita Elos Novi Sad
19. januar 2024.
Ultrazvučni SMAS lifting – cene za pojedinačne tretmane
24. januar 2024.
Prikaži sve

Tretman uklanjanje papiloma – brz, jednostavan i efikasan

Uklanjanje papiloma odnosno visećih bradavica laserom

DEPIGMENTACIJA LASEROM I TRETMAN UKLANJANJE PAPILOMA

Papilomi ili „viseće bradavice“ su polipoidni izraštaji na koži izazvani humanim papiloma virusima i obično nekoliko milimetra veliki, često na tankoj peteljci, te otuda i naziv viseće bradavice. Najveći broj papiloma ne predstavljaju opasnost po zdravlje čoveka, ali mogu biti uzročnici brojnih neprijatnosti.
Depigmentacija laserom je tretman kojim se uspešno i bez hirurške intervencije, primenom lasera, uklanjaju neželjene pigmentne promene na koži, među kojima su i papilomi odnosno viseće bradavice.
Depigmentacija se radi Nd:YAG laserom. Laser „prepoznaje“ neželjeni pigment na koži i deluje na njega laserskim snopom, da bi pigment bio uništen, a time i estetski problem rešen. Kako su sve promene na koži, pa i kod prisutnog papiloma, posledica nagomilanog pigmenta, laser može da ga „prepozna“ kao delove kože koji su druge boje u odnosu na okolno tkivo i uspešno uništi. Pod dejstvom lasera, pigment sakuplja svetlosnu energiju, te počinje pigment da se uništava. Uništen pigment se izlučuje iz organizma prirodnim metaboličkim procesom, bez ikakvih posledica po klijenta.

POSTUPAK UKLANJANJA PAPILOMA

U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan i nehirurški metod za Uklanjanje papiloma upotrebom lasera. Za tretman Uklanjanje papiloma ili uklanjanje visećih bradavica se koristi savremen, testirani laser – Nd:YAG laser. Pored efikasnosti, Uklanjanje papiloma laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana.
Postupak tretmana Uklanjanje papiloma je vrlo jednostavan, ne zahteva nikakvu anesteziju i traje samo nekoliko sekundi. Nakon tretmana estetski rezultati su vidljivi odmah.
Laserskim snopom Nd:YAG lasera se tretira deo kojim je papilom vezan za kožu („peteljka“ papiloma), koji se na taj način uklanja, te papilom otpada. Nakon tretmana Uklanjanje papiloma nema perioda oporavka, niti posebne dodatne nege tretirane regije.
Prednost tretmana Uklanjanje papiloma laserom je ta što se u isto vreme postižu dva važna rezultata – procenat uspešnosti izlečenja je 95% , dok su estetski rezultati takvi da nema nikakvih ožiljaka ili tragova na koži koji bi ukazali da je mesto tretirano laserom tretmanom Uklanjanje papiloma.
Efekti tretmana Uklanjanje papiloma laserom:
• uklanjanje papiloma odnosno „visećih bradavica“ bez hirurškog zahvata i ožiljaka,
• mogućnost uklanjanje papiloma na svim delovima tela (vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone),
• rešavanje problema bez hirurškog zahvata i ožiljaka i bez krvi,
• nema neprijatnosti tokom oblačenja, češljanja usled prisustva bradavica i izraslina,
• postignut željeni estetski efekat,
• rešavanje problema neželjenih pigmentiranih pojava na koži u fazi nastanka,
• umanjenje mogućnosti kretanja promena na koži u neželjenom pravcu,
• prirodan izgled, bez znakova starenja.

Uspešno i sigurno uklanjanje papiloma u našem Kabinetu primenom proverenog i testiranog lasera!
Vaš Vita Elos

 
ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više