fbpx

Trajna epilacija – najvažnije činjenice o tretmanu

Uklanjanje tetovaža
Uklanjanje tetovaža – tretman dostupan u našem Kabinetu
31. mart 2023.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
5. april 2023.
Uklanjanje tetovaža
Uklanjanje tetovaža – tretman dostupan u našem Kabinetu
31. mart 2023.
Ultrazvučni SMAS lifting lica
5. april 2023.
Prikaži sve

Trajna epilacija – najvažnije činjenice o tretmanu

ŠTA JE TRAJNA EPILACIJA LASEROM

Trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlaka na licu i telu pomoću laserskog snopa odgovarajuće talasne dužine, koja se izvodi nemačkim Diod 808 laserom, laserom najnovije generacije (Germany bars) sa pojačanim sistemom hlađenja. Velike dimenzije manipulatora (27x15 mm) ovog lasera omogućavaju brz i komforan tretman, kojim se uklanjanju čak i svetle dlačice. Jedino ograničenje trajne epilacije je nemogućnost uklanjanja sedih dlaka tj. onih dlaka koje ne sadrže pigment.
Tretman trajna epilacija je veoma jednostavan i brz i smatra se najefikasnijim u svetu. Praćen je blagim peckanjem na koži, ali ne spada u bolne tretmane.
Ukupan broj tretmana trajna epilacija zavisi od pigmenta dlake, njihove gustine i jačine, i hormonskog statusa klijenta.

NAJVAŽNIJE ČINJENICE O TRETMANU TRAJNA EPILACIJA

Činjenice od značaja za tretman Trajna epilacija laserom:

1. Dlake je moguće trajno uništiti.
Postupkom se dlaka u potpunosti trajno uklanja, zajedno sa svojim DNK zapisom, što je razlog da te dlake, u toj regiji, više neće biti tj. ona više neće rasti.

2. Trajna epilacija može da ukloni dlake sa svih delova tela.
Velike dimenzije manipulatora (27x15 mm) 808 Diod lasera da dlake budu uklonjene trajno sa svih delova lica i tela i kod žena i kod muškaraca (noge, ruke, prsti, nausnice, brade, regije pazuha, ruku, stomaka, leđa, prepone, regije nogu i drugo).

3. Tretman Trajna epilacija nije bolan.
Trajna epilacija je neinvazivan metod uklanjanja neželjenih dlačica što znači da nema krvi, niti ožiljaka. Tokom tretmana Trajna epilacija se oseti blago peckanje. Tretman su izuzetno brzi i efikasni, od svega nekoliko sekundi do nekoliko minuta, već u zavisnosti od površine koja se tretira.

4. Trajna epilacija zahteva pripremu pre tretmana.
Dlaka na određenoj površini ne sme biti depilirana ili iščupana pincetom iz korena 6 do 8 nedelja pre tretmana laserom, jer je za uspešan rad upravo treba koren dlake. Nakon 6 do 8 nedelja koren je spreman za tretman Trajna epilacija, jer ima dovoljno pigmenta u sebi.

5. Trajna epilacija se može raditi kod svih tipova i boje kože i dlaka.
Pomoću 808 Diod lasera moguće je tretman Trajna epilacija raditi na svim tipovima i bojama kože. Tretman Trajna epilacija laserom nije jedino efikasno na sedim dlačicama.

6. Trajna epilacija je 95% uspešna u uklanjanju dlaka i može se raditi tokom cele godine.
Tretman Trajna epilacija će nakon 6 do 15 tretmana (individualno) biti do 95% tretirane regije bez dlaka, čak i ako se čini da su 100% bez dlačica tada. Većina pacijenata je izuzetno zadovoljna rezultatima tretmanom Trajna epilacija laserom.

7. Tretman Trajna epilacija laserom se može raditi tokom cele godine.
Tretman Trajna epilacija laserom nije u grupi tretmana kod kojih postoji ikakvo ograničenje vezano za period godine kada sve da se radi – radi se tokom cele godine.

Rešite problem neželjene maljavosti i zakažite svoj termin u našem Kabinetu već danas!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više