fbpx

Šta su viseće bradavice i zašto preporučujemo njihovo uklanjanje

Radiotalasni lifting – paket uštede, dva tretmana po ceni jednog
10. mart 2023.
SIMETRIJA LICA
Ultrazvučni SMAS lifting – poznavanje morfologije lica od velike važnosti za tretman
15. mart 2023.
Radiotalasni lifting – paket uštede, dva tretmana po ceni jednog
10. mart 2023.
SIMETRIJA LICA
Ultrazvučni SMAS lifting – poznavanje morfologije lica od velike važnosti za tretman
15. mart 2023.
Prikaži sve

Šta su viseće bradavice i zašto preporučujemo njihovo uklanjanje


LASERSKO UKLANJANJE PAPILOMA U OKVIRU USLUGE DEPIGMENTACIJA LASEROM

Papilom ili viseća bradavica je polipoidni izraštaji na koži virusnog porekla. Papilom ili viseća bradavica se može javiti kao hiperpigmentovane meke izrasline na koži, koje su iste boje kao i koža, povezane sa kožom preko tanke peteljke, te su tako i dobili naziv „viseća bradavica“. Oni mogu dostići veličinu i do nekoliko milimetra, bilo kao pojedinačne izrasline ili kao višestruke viseće izrasline.
Uzroci pojave visećih bradavica mogu biti brojni. Neki od njih su: oslabljen imunitet, pušenje, zloupotreba alkohola, stres, gripa, kao i problemi sa gastrointestinalnim traktom, gojaznost i hormonski disbalans, kao i hronična iritacija. Obzirom na virusno poreklo papiloma, postoji mogućnost samostalnog širenja po telu sa jednog mesta na drugo (autoinokulacija) i prenošenja virusa osobama sa kojima je oboleli u bliskom kontaktu.
Papilomi mogu da variraju po svom izgledu (od glatkih do blago naboranih) i boji (boja mesa ili blago smeđa boja). Papilom ili „viseće bradavice“ se mogu javiti na bilo kom delu tela, a najčešća mesta pojavljivanja su: vrat, kapci, pazuh, podlaktice, dojke i prepone.
Viseće bradavice ne uzrokuju nikakve tegobe, osim u slučaju ako dođe do dugotrajne i stalne iritacije ili ako se povrede. Tada može doći do njihove inflamacije, naglog rasta ili pojave bolova.
Najbolje rešenje u slučaju da se pojavio papilom je tretman Uklanjanje papiloma ili Uklanjanje visećih bradavica, čime se sprečavaju sve neprijatnosti vezane za njih.
U Kabinetu za aparatnu kozmetiku Vita Elos se koristi vrlo efikasan metod za uklanjanje papiloma odnosno uklanjanje visećih bradavica u okviru usluge Depigmentacija laserom. Za tretman Uklanjanje papiloma ili Uklanjanje visećih bradavica se koristi najsavremeniji, testirani laser – Nd:YAG laser.
Vita Elos se odlučio za tehniku Uklanjanje papiloma odnosno Uklanjanje visećih bradavica laserom, jer su brojne studije u svetu i kod nas ovaj metod dokazale da je Uklanjanje papiloma (Uklanjanje visećih bradavica) laserom najefikasniji način njihovog uklanjanja – procenat izlečenja je 97%. Depigmentacija laserom ne ostavlja nikakve ožiljke nakon tretmana uklanjanje papiloma tj. uklanjanje visećih bradavica.

RAZLOZI ZBOG KOJIH PREPORUČUJEMO TRETMAN UKLANJANJE VISEĆIH BRADAVICA LASEROM

Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje visećih bradavica je u našem Kabinetu moguće u potpunosti i to najčešće nakon samo jednog tretmana Depigmentacija laserom u trajanju od nekoliko sekundi, beskrvno i bez ožiljaka. Tretman Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje visećih bradavica Nd:YAG laserom je bezbolan i jednostavan, bez ikakvih neželjenih efekata. Tretman Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje visećih bradavica je siguran način rešavanja svih neprijatnosti vezanih za prisustvo papiloma kao što su: stalna iritacija, mogućnost povrede i dodatnih komplikacija, sprečavanje daljeg rasta papiloma uklanjanjem viseće bradavice na vreme. Tretman Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje visećih bradavica laserom, daje i još jedan veoma važan rezultat – rešen estetski problem.
Drugi razlozi zbog kojih preporučujemo laserski način Uklanjanje papiloma tj. uklanjanje visećih bradavica su: uklanjanje papiloma ili visećih bradavica bez hirurškog zahvata i ožiljaka, nema neprijatnosti i iritacije tokom oblačenja ili češljanja usled prisustva bradavica i izraslina, rešavanje problema neželjenih pigmentiranih pojava na koži već u fazi njihovog nastanka tretmanom Uklanjanje papiloma, umanjenje mogućnosti kretanja promena na koži u neželjenom pravcu, prirodan izgled, bez znakova starenja.

Brzo, bezbolno i efikasno Uklanjanje visećih bradavica u našem Kabinetu! Zakažite svoj termin već danas!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više