fbpx

Šest najvećih zabluda u vezi tretmana Trajna epilacija

3D HIFU aparat
Efekti Ultrazvučni SMAS lifting terapije na telo
28 oktobra, 2017
TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u
HIFU tehnologija za vaše lice bez bora – samo u Vita Elos-u
2 novembra, 2017
Prikaži sve

Šest najvećih zabluda u vezi tretmana Trajna epilacija

trajna epilacija
TTrajna epilacija je jedan od najefikasnijih tretmana za uklanjanje neželjenih dlačica. U Kabinetu Vita Elos se može raditi kao laserska trajna epilacija ili trajna epilacije ELOS-om.
Kada govorimo o samoj usluzi Trajna epilacija, mnogi potencijalni korisnici ove usluge su u zabludi, smatrajući ovaj tretman nesigurnim, opasnim, neefikasnim i preskupim.

1. TRAJNA EPILACIJA NE DAJE STVARNO TRAJNE REZULTATE

Mnogi klijenti smatraju da trajna epilacija ne daje i stvarno trajne rezultate. Stava su da se dlačice ne mogu zauvek ukloniti i da će se posle nekog vremena one ponovo pojaviti na tretiranoj regiji.
Činjenica:
Tretirana regija laserom ili Elos-om zauvek rešava pitanje maljavosti, bez mogućnosti da dlake na mestu gde se radio tretman Trajna epilacija, ponovo izrastu.

2. TRAJNA EPILACIJA JE PRESKUP TRETMAN

Cena trajne epilacije je previsoka i nije vredno toliko izdvojiti za takvu uslugu, posebno jer se tretmani moraju ponavljati.
Činjenica:
U poređenju sa cenom jednog tretman trajne epilacije sa cenom jednog tretmana depilacije voskom, razlika postoji. Ukoliko uporedite broj oba tretmana i rezultate koje daju, jasno je da je trajna epilacija dugoročno isplativija u odnosu na sve ostale metode uklanjanja neželjenih dlačica, jer trajno uklanja dlake za svega 6-8 tretmana. Ostale metode depilacije nisu trajne i osuđeni ste čitav život na njih.

3. TRAJNA EPILACIJA ŠTETI ZDRAVLJU I CELOKUPNOM STANJU ORGANIZMAI

Često nas klijenti pitaju koliko je tretman Trajna epilacija štetan po zdravlje i sam organizam. Pitajući nas to, shvatili smo da imaju veliko nepoverenje prema tretmanu, jer nisu upoznati sa tačnim informacijama.
Činjenica:
Tretman Trajna epilacija (ma koji metod da je u pitanju), ako se radi u Vita Elos-u je zagarantovano bezbedan tretman, koji ni na jedan način ne može da štetno utiče na vaš organizam ili zdravlje, jer se radi isključivo sa proverenom opremom, odobrenom, koja ispunjava i evropske i svetske standarde, a u našem Kabinetu tretman radi stručni tim, koji sve vreme prati vaše stanje.

4. TRAJNA EPILACIJA OŠTEĆUJE KOŽU

Ukoliko se radi trajna epilacija, koža biva oštećena, ne samo na regiji koja se tretira, već postoji opasnost da to oštećenje trajno zahvati i okolna tkiva. Ovakvo mišljenje je potpuno neopravdano.
Činjenica:
Tretman Trajna epilacija koji radite u Vita Elos-u ne oštećuje kožu, niti na regiji koja se tretira, niti se oštećuje okolno tkivo. Tretman Trajna epilacija kod nas nema mogućnosti da ošteti kožu, jer se aparatom direktno deluje jedino na koren dlake, koja želi da se trajno uništi, a sve usluge pružaju isključivo stručna lica, posebno za to obučena (što obezbeđuje punu sigurnost tretmana).

5. TRAJNA EPILACIJA NE MOŽE DA UKLONI SVE DLAKE SA SVIH REGIJA

Još jedna od zabluda je da se ne mogu sve dlake tretirati laserom ili Elos-om u cilju njihovog trajnog uklanjanja, a da je pojedine regije (pazuh, bikini zona) čak i nemoguće tretirati.
Činjenica:
Današnja tehnologija je toliko napredovala da se sve dlake mogu trajno ukloniti (sem sedih dlaka, jer one ne sadrže pigment) i to sa svih delova tela. Ukoliko želite da radite trajnu epilaciju celog tela – i to je moguće. Ukoliko želite neku od malih regija (brada, uši, nausnice, pazuh) - u Vita Elos-u i taj vaš problem uspešno rešavamo.

6. TRAJNA EPILACIJA DAJE PUN EFEKAT POSLE SVEGA 2 DO 3 TRETMANA

Ova zabluda je vezana za loš i netačan marketing mnogih salona koji se bave kozmetikom i trajnom epilacijom. Netačnim informacijama i nuđenjem instant rešenja se želi privući što veći broj klijenata, pri čemu se ne obraća pažnja na profesionalnost i rezultate.
Činjenica:
Za uspešno trajno uklanjanje dlaka je potrebno od 6-8 tretmana, bilo koja regija da se tretira. Broj tretmana može da varira i do 10, što je individualno i zavisi u najvećoj meri od faza rasta dlaka (tretiraju se jedino dlake u aktivnoj fazi dužine od 1-2mm).

ČINJENICE

Ono što su činjenice vezane za tretman Trajna epilacija je da je reč o:
- izuzetno efikasnom,
- pouzdanom,
- bezbednom i
- krajnje isplativom tretmanu za uklanjanje svih dlaka (sem sedih) sa raznih delova tela i to trajno.

Oslobodite se predrasuda i zabluda vezanih za tretman trajnog uklanjanja dlaka i zakažite svoj termin!
Vaš Vita Elos

gdpr-image
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više