fbpx

HIFU tehnologija za vaše lice bez bora – samo u Vita Elos-u

trajna epilacija
Šest najvećih zabluda u vezi tretmana Trajna epilacija
31. oktobar 2017.
Trajna šminka
Trajna šminka obrva, kapaka i usana u Vita Elos-u
4. novembar 2017.
trajna epilacija
Šest najvećih zabluda u vezi tretmana Trajna epilacija
31. oktobar 2017.
Trajna šminka
Trajna šminka obrva, kapaka i usana u Vita Elos-u
4. novembar 2017.
Prikaži sve

HIFU tehnologija za vaše lice bez bora – samo u Vita Elos-u

TRANSPARENTNE CENE U VITA ELOS-u

HIFU TEHNOLOGIJA

HIFU tehnologija predstavlja sigurnu i bezbolnu alternativu hirurškom liftingu lica. HIFU (visokog intenziteta fokusirani ultrazvuk) je tretman bez nuspojava koji je dobio naziv po tome što koristi fokusirane ultrazvučne talase visokog intenziteta na dubljim slojevima kože sa izvanrednim rezultatima u pogledu nehirurškog liftinga. HIFU tehnologija je neinvazivna terapija bez nuspojava, koja smanjuje bore, učvršćuje kožu, poboljšava tonus područja oko očiju, predeo obraza, nazolabijalnu zonu, bradu, vrat i dekolte.
HIFU je uređaj koji radi na principu veoma intenzivnih i jasno i precizno fokusiranih ultrazvučnih talasa. Terapija HIFU tehnologijom predstavlja terapeutski postupak, koji emituje visok intenzitet ultrazvučne energije na preciznoj dubini kože (SMAS sloj), gde izaziva toplotnu koagulaciju tkiva, što dovodi do efekta njegovog podizanja i zatezanja. HIFU terapija stimuliše i regeneriše kolagen u celosti, što zauzvrat poboljšava teksturu i glatkoću kože i eliminiše pojavu bora i značajno smanjuje opuštenost tretirane regije. HIFU terapija takođe obezbeđuje efikasan, neinvazivan tretman za podizanje i učvršćivanje kože na vratu, na bradi i predelu obrva. Terapija može biti primenjena ne samo u predelu lica, već i ostalim delovi tela.
Uređaj za tretman Ultrazvučni SMAS lifting radi tako da je ta terapija:
- među najefikasnijim kod upotrebe u estetskoj medicini termolifta,
- najsigurniji tip liftinga bez operacije,
- najprecizniji oblik termoliftinga,
- potpuno neinvazivan i prirodan način liftinga putem zagrevanja kolagen vlakana,
- sa dugoročnim efektima (1,5-3 godine).
Efekti primene HIFU tehnologije:
- idealno rešenje za usporavanje procesa starenja,
- podsticanje prirodnog i direktnog obnavljanja kolagena, a time i smanjivanja bora,
- bolja hidratiranost kože,
- rast volumena ćelija i vraćanje vašeg mladalačkog izgleda.
- nestajanje finih bora i izrazito smanjivanje dubokih,
- ponovno vraćanje prirodne fizionomije lica, bez znakova starenja.

HIFU TEHNOLOGIJA DOSTUPNA SAMO U VITA ELOS-u

Kabinet za aparatnu kozmetiku Vita Elos, Novi Sad ima za cilj da svojim klijentima obezbedi vrhunsku uslugu u oblasti anti-aging tretmana i liftinga lica. U tu svrhu se koristi najsavremeniji aparat, trenutno dostupan na tržištu – HIFU aparat. Vita Elos je drugi salon u Srbiji sa ovom opremom.
Ako ste u potrazi za nehirurškim lečenjem znakova starenja, kao što su opuštena koža, opušteni obrazi ili povećane bore, onda je nehirurški lifting lica Ultrazvučni SMAS lifting savršen tretman za vas. HIFU tretmani, često poznati kao Ultrazvučni SMAS lifting, koriste ultrazvuk za ciljanje duboke strukturne slojeve kože. Ovo stimuliše prirodnu reakciju organizma u vidu „izlečenja starosti“, tako što počinje formiranje novog kolagena i elastina.
Odobravanjem ultrazvučnog SMAS liftinga i HIFU tehnologije od strane FDA agencije Ultrazvučni SMAS lifting postupak je kvalifikovan kao bezbedan i efikasan. Kliničke studije su sprovedene na desetinama hiljada tretmana (pacijenata) širom sveta, tako da možete da zakažete svoj SMAS lifting postupak sa punim poverenjem u Vita Elos-u.

Najpristupačnija cena u regionu za neinvazivni, ultrazvučni lifting lica dostupan samo u Vita Elos-u. Čekamo vas!
Vaš Vita Elos

ListOnama
Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao Vaše iskustvo. Koristeći ovaj sajt pristajete na našu politiku privatnosti Vaših podataka.
Čitaj više